Alona Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 kto będzie o 19, bo mi się nie chce już do domu przed spotem zajeżdzac?
zjawkowy1210 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 kto będzie o 19, bo mi się nie chce już do domu przed spotem zajeżdzac? JA :>
Nonilion Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam, to jak będzie z tym spotem dziś? O 20 czy o 19? Będzie ktoś powiedzmy o 19-19.30? No w końcu ktoś nowy a nie ciągle te same jadaczki Kolego jeśli, powtarzam JEŚLI Ci się towarzystwo nie spodoba to wiedz, że najfajniej jest jak ja jestem. A że dziś mnie nie będzie to daj im drugą szansę jakby co :polew: :polew: To i ja proszę o drugą szansę i przepraszam za zamieszanie ale nie dam rady... a miało być tak pięknie Pozdrawiam
Tomeks Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 uff,to dobrze 17 lipca jest 600 lecie bitwy pod Grunwaldem,bałem się,że VWM jest zw ten sam weekend,musiałbym wybierać
antonio Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 koszuleczki miodzio :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
mydlo Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam, to jak będzie z tym spotem dziś? O 20 czy o 19? Będzie ktoś powiedzmy o 19-19.30? No w końcu ktoś nowy a nie ciągle te same jadaczki Kolego jeśli, powtarzam JEŚLI Ci się towarzystwo nie spodoba to wiedz, że najfajniej jest jak ja jestem. A że dziś mnie nie będzie to daj im drugą szansę jakby co :polew: :polew: Ty Makówka lepiej nie świruj i powiedz z kim się lansujesz po Gdyni. Po ostatnich kradzieżach widze że grzecznie auto na parking pod hotelem Gdynia zostawia się .
Maciek80 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ty Makówka lepiej nie świruj i powiedz z kim się lansujesz po Gdyni. Po ostatnich kradzieżach widze że grzecznie auto na parking pod hotelem Gdynia zostawia się . No właśnie coś mi się twarz parkingowego znajoma wydała A wpadłem do Dockers Inn z koleżanką obczaić co to za pub - całkiem, całkiem
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Ma ktoś ochotę przyjechać jutro na ognisko do Pypkowa?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi