eve6 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 dobra żarty sie skonczyły daje 100pln za sprawdzenie mojej landary!!! czyli poprawnie wykonana diag VAG'iem!!! ludzie help
mydlo Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 dobra żarty sie skonczyły daje 100pln za sprawdzenie mojej landary!!! czyli poprawnie wykonana diag VAG'iem!!! ludzie help ale tu nikt nie żartuje, podjedz na spota pewnie Mateusz bedzie miał VAG-a
eve6 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 A masz może namiary na tego Mateusza?? nie wiem czy bede, nikogo nie znam (mieszkam w gdańsku 6 miechów) jestem nie śmiały itp itd. no i musze dynamiczne zrobić logi
mydlo Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 A masz może namiary na tego Mateusza?? nie wiem czy bede, nikogo nie znam (mieszkam w gdańsku 6 miechów) jestem nie śmiały itp itd. no i musze dynamiczne zrobić logi Dla chcącego nic trudnego. Mateusz bedzie raczej na spocie. A na skwerek (Skwer Kościuszki) powinieneś trafić bez problemu, z resztą na początku tematu jest mapa
orlikon Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam, nie moge dokładnie sie doczytać terminu tego spotu. Mam nadzieję, że z BI-ałostockimi blachami nie pogonicie pozdrówka
orlikon Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 dzieki za info :> Szczerze mówiąc nie byłem jeszcze na takim spocie i nikogo z 3miasta nie znam, jednak postaram się zawitać jeżeli nie będize przeciwwskazań pzdr
Gość Goodspit Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam, nie moge dokładnie sie doczytać terminu tego spotu. Mam nadzieję, że z BI-ałostockimi blachami nie pogonicie pozdrówka Kolego ja do niedawna jeździłem na BAU i mnie nie pogonili to jest nadzieja i dla Ciebie W sumie nie wiem czy mi się znów uda dojechać bo siedzę w niezbyt przyjemnym województwie łódzkim Już straciłem nadzieję że uda mi się podłączyć pod VAGa na spocie i nabyłem właśnie po raz kolejny swój - może z tym zostanę na dłużej
Daras Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ja powinienem być. Mateusz, radyjko weź, jak najbardziej sprzęt do wyciągania też
Leoneq Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ja nie dam rady cały dzień w szkole ;/ pozdro
Daras Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ja nie dam rady cały dzień w szkole ;/ pozdro ehhh Ci zaoczni...
mydlo Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ja nie dam rady cały dzień w szkole ;/ pozdro ehhh Ci zaoczni... I dlatego po raz drugi wybrałem dzienne
grafi Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Istnieje duża szansa że wpadnę ale mogę się Spóźnić się, więc bądczcie tolerancyjni, to moje pierwsze spotkanie z wami . A i jescze jedno nie będę audicą tylko golfiną nie zbijecie mnie za to
orlikon Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ja się pojawię.... wezme VAG - może się przyda
Lukbro Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ja się pojawię.... wezme VAG - może się przyda na pewno sie przyda jesli uda mi sie wpasc to na pewno po prosze o pomoc
Michał_N Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ale wieje!!! czy spot nadal na skwerku????
mydlo Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ale wieje!!! czy spot nadal na skwerku???? Wstępnie na skwerku. W razie czego wymyśli się miejsce zastępcze.
orlikon Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 jesli uda mi sie wpasc to na pewno po prosze o pomoc ja dopiero zaczynam przygodę z VAG, ale pewnie ktoś będzie co ma o tym pojęcie
Lukbro Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 jesli uda mi sie wpasc to na pewno po prosze o pomoc ja dopiero zaczynam przygodę z VAG, ale pewnie ktoś będzie co ma o tym pojęcie potrzebuje skasowac inspekcje olejową oraz swieci mi sie kontrolka airbag.
grafi Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ale wieje!!! czy spot nadal na skwerku???? Wstępnie na skwerku. W razie czego wymyśli się miejsce zastępcze. nie róbcie tego ja się mogę spóżnić i jak was wtedy znajdę
Rekomendowane odpowiedzi