Tomeks Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tomek, ale normalnie dostałes potem wszystko z UC bez szemrania ? tak,napisalem oswiadczenia i dostalem papier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No prosze, to w takim razie... pre_pl uzupełnij profil , a z tym celnym to coś bajerzycie albo na dniach się zmieniło. Trzy tygodnie temu, przed długim weekendem, cliliśmy golfa i wszystko w ciągu jednego dnia. Skarbówka na drugi dzień była do odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Przemas a masz już założony ALARM ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Mateusz, to podobno właśnie od niedawna tak się dzieje. Świrują celnicy nie wiadomo w jakim celu (wykazać się jakoś chcą ?), trudno... profil mam gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Przemas a masz już założony ALARM ?? Łukasz a to tylko na smarkaczy działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dziewczyny spotykamy się jakoś w następnym tygodniu ?? (w ten weekend nie dam rady ale w następny bardzo chętnie) WOW teraz zauważyłem że mamy mały jubileusz - 100 STRON :beer1: :rotfl1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 hej ja się pisze jakoś w środku tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no to może dzisiaj bo dziś się wybieram do 3M jak reszta bandy się na to zapatruje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dzisiaj może być, tomeks32 może byś wpadł ? Namówiłbym alvaro, żeby przywiózł coś dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 niby co ? marchewki czy buraki ? bo jak rzecz o której myślę to bez flachy się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 mniej więcej to, o czym myślisz Ino niech się odezwie sam zainteresowany, a i furacza jego byśmy obczaili A mydlo gdzie się podziewa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 do której pracujecie ? bo ja standardowo robię wycieczkę do ASO u Gajosa więc spot musiał by być gdzieś tak ~ 6 PM co wy na to ? a Pakistańczyk wyślij mi jeszcze raz to co mi wysłałeś ostatnio na kom bo usunąłem a dziś bym załatwił ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 kurcze dzisiaj żona ma wychodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 6 wydaje się git, zaraz wysyłam sms z tym co mam wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 do Mydła i Mate'a się puści eSa i będzie git to co 18 pod ASO w Sopocie ? [br]Dopisany: 28 Maj 2008, 10:48 _________________________________________________do pana od grafitowego B7 kombi - DOSZŁO tylko wg mnie wychodzi z tego że to jest Audi 80 sedan przerabiane przez Turków na B7 Avant :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 tylko wg mnie wychodzi z tego że to jest Audi 80 sedan przerabiane przez Turków na B7 Avant uffffff, to dobrze... bo kumpel juz myślał, że to przeróba z Fiata Sieny.... Ale skoro dawca to też audi, to jest git ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 pre_pl Ale skoro dawca to też audi, to jest git ! hi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dobra to zmieniam tytuł wątku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 wpadne bardzo chetnie ,oczywiscie z flaszeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi