Ambro Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To niech ktoś wykombinuje czemu nie ma naklejki rejestracyjnej na szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja nie mam w co najmniej dwóch autach,co w tym dziwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie zakładałem, że sprzedającym jest takim kozakiem jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ambroś Ty powinieneś szpiegiem zostać ... Podejżliwy, spostrzegawczy - marnujesz się ... Dużo osób nie nakleja na szybach wlep rejstracyjnych - sam nie miałem chyba 3 miechy, aż w końcu Pan policjant przy kontoli kazał mi nakleić, bo inaczej by mi dowód zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie zakładałem, że sprzedającym jest takim kozakiem jak Ty kozakiem,hmm ,ambro,kto to uciekał policji po krawężnikach,co :gwizdanie: w busie nie mam nalepki od kilku lat,ravką robiłem 2tyg temu przegląd i diagnosta nie zauważył braku ,policjant raz tylko się kapną,ale 5dych i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pozdro dla Tomeksa widzianego dzisiaj na Huniczej w Gdyni. PS, sprawdz czy rejestracja z tyłu ci nie odpadła bo ledwo się trzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 on tak jeździ, aby szybko zmienić tablice gdy ucieka ze stacji nie płacąc za paliwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ktoś dziś na spocie, czy mróz pogonił wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 dużo nas było.. Ja, Tomeks, Bieniek, Mateo, Łepski, Zolti, OLO i Alona swoim nowym wozem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 było zimno,ale fajnie..............i nawet Bieniek jakiś taki zadowolony pozdro Booster ,a tablica już zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 stała ekipa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Olo rozdał gifty świąteczne ode mnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 no miał kilka butelek whisky,ale nic nie dał ale jutro będę,to wezmę,dzięki alv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie ma problem, men... a w zasadzie boy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie ma problem, men... a w zasadzie boy... :gwizdanie: Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Bieniek Ty szukasz głowicy do tego swojego paździerza czy jak ?? Mój j**any paździerz coś osiągnął słaby wynik po sofcie... Będzie trzeba szukać przyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Najlpsze jest to,ze glowice okazaly sie sprawne.Pekniecia nie wplywaja na jej szczelnosc. Wymienia mi tylko jakies gumki zaworowe. Skladam zloma i na wiosne sprzedam.Niech idzie w piz*u.Nie mam juz sily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Skladam zloma i na wiosne sprzedam.Niech idzie w piz*u.Nie mam juz sily. LIKE! A może z moim Paździochem w dwupaku pocisniemy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Skladam zloma i na wiosne sprzedam.Niech idzie w piz*u.Nie mam juz sily. LIKE! A może z moim Paździochem w dwupaku pocisniemy??? Alona czym teraz śmigasz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi