wypsiu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wladi pewny jesteś bo ten upadek w BT podczas fajerwerków był naprawdę groźny i tak szybko się zregenerowałeś ....
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 grubo poszedles odrazu dyszka:whistling: zaczalbym od piecdziesiatek cos czytalem ze fotochrom ci nie domaga, wez latarke i zaswiec w czujnik pod lustrem, powinno sie sciemnic odrazu
Maciek80 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Podobne jak Makówy z Jarosławca :decayed: Co racja to racja :grin:
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 uwazaj wladi bo wszyscy widzieli na co cie stac nikt nie uwierzy ze jestes w stanie 10 przebiec bez przerwy w osiedlowym za rogiem
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wladi pewny jesteś bo ten upadek w BT podczas fajerwerków był naprawdę groźny i tak szybko się zregenerowałeś .... Wypsiu jak byś mnie widział na drugi dzień w akcji to byś nie miał wątpliwości co do mojej formy:naughty:
Maciek80 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wladi nie martw się, mój pierwszy zlot z tymi pijakami też się podobnie skończył Ja nawet glebę zaliczyłem widać po usyfionej bluzie na fotce poniżej
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jak wroce zaczne w terenie trasy robic mam tam taka wymierzona 1200 - jak zdolam 10 przebiec to zapodam swoj czas
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 grubo poszedles odrazu dyszka:whistling:zaczalbym od piecdziesiatek cos czytalem ze fotochrom ci nie domaga, wez latarke i zaswiec w czujnik pod lustrem, powinno sie sciemnic odrazu Wszystko śmiga jak powinno ale nie wiem właśnie jak to jest z tym wstecznym jak się wrzuca czy powinno się rozjaśniać...
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 aaa tego nie wiedzialem jak wroce mozemy porownac z moim
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jak wroce zaczne w terenie trasy robicmam tam taka wymierzona 1200 - jak zdolam 10 przebiec to zapodam swoj czas Moja ostatnia dyszka to 46.32:naughty: dasz radę---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:16 ---------- Wladi nie martw się, mój pierwszy zlot z tymi pijakami też się podobnie skończył Ja nawet glebę zaliczyłem widać po usyfionej bluzie na fotce poniżej http://img20.imageshack.us/img20/6616/jarosawiec2010351.jpg Moim błędem było zasiadać z antoniem już o 14 do flaszki i do samego wieczora już lutowalismy myśle ze i tak długo wytrzymalem:wink:
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ja nie wiem czy przebiegne 10 serio:decayed: mysle ze tak nogi mam dobre gorzej z plucami
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Moja ostatnia 10 jak byłem w wojsku na Helu czyli bardzo dawno....
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Moja ostatnia 10 jak byłem w wojsku na Helu Gili mówiąc ostatnia mam na myśli w październiku ale od tamtej pory cały czas trening w maju startuję znowu w Gdyni w "biegu urodzinowym" formę trzeba trzymać
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ale czasik ladny - szacun na orbitku robie w 40 min ok.11km ale tam to sciema mi zalezy na tetnie aby nie przekraczac 140 - fat burn i dla serca zdrowo
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ale czasik ladny - szacunna orbitku robie w 40 min ok.11km ale tam to sciema mi zalezy na tetnie aby nie przekraczac 140 - fat burn i dla serca zdrowo No wiesz ja z czasu jestem zadowolony ale tam kolesie robią po 30 min masakra:facepalm:
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Moja ostatnia 10 jak byłem w wojsku na Helu Gili mówiąc ostatnia mam na myśli w październiku ale od tamtej pory cały czas trening w maju startuję znowu w Gdyni w "biegu urodzinowym" formę trzeba trzymać Znałem gościa z Wejherowa,był w Porcie na hali sportowej..mówili na niego spid ciągle biegał maratony.Dał mi kedyś książkę zwierzenia kilku kolesi maratończyków. Przeczytałem,ale nie zacząłem biegać
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 kurde to ty w biegach napindalasz - nie widac po tobie staram sie byc sumienny w tym co robie wiec moze do 2013 zrobie jakis ladny wynik i przetestuje czego nauczyli cie w marines ---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:26 ---------- spadam zadzwonic do rodzinki wesolych
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Moja ostatnia 10 jak byłem w wojsku na Helu Gili mówiąc ostatnia mam na myśli w październiku ale od tamtej pory cały czas trening w maju startuję znowu w Gdyni w "biegu urodzinowym" formę trzeba trzymać Znałem gościa z Wejherowa,był w Porcie na hali sportowej..mówili na niego spid ciągle biegał maratony.Dał mi kedyś książkę zwierzenia kilku kolesi maratończyków. Przeczytałem,ale nie zacząłem biegać No co ty pier**li...to mój dobry przyjaciel Leszek Okroj:wink: to jest niezły the besciak razem slużyliśmy na hali:decayed:
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Moja ostatnia 10 jak byłem w wojsku na Helu Gili mówiąc ostatnia mam na myśli w październiku ale od tamtej pory cały czas trening w maju startuję znowu w Gdyni w "biegu urodzinowym" formę trzeba trzymać Znałem gościa z Wejherowa,był w Porcie na hali sportowej..mówili na niego spid ciągle biegał maratony.Dał mi kedyś książkę zwierzenia kilku kolesi maratończyków. Przeczytałem,ale nie zacząłem biegać No co ty pier**li...to mój dobry przyjaciel Leszek Okroj:wink: to jest niezły the besciak razem slużyliśmy na hali:decayed: O nim mówiłem. Z hali znałem jeszcze Wisiora i Grzesia ratownika z basenu.Jaki pobór jesteś??
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No wisiora też znam razem pracowaliśmy na mundurówce:grin: ja jestem zima 2000:wink: i byłem na hali ratownikiem:naughty: musimy się kiedyś na wódkę zgadać to sobie pogadamy
Rekomendowane odpowiedzi