Tomeks Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 przecież tam są dobre:cool1: ja lubie tam jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 gdzie są te karty i na którą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jak gokarty to też wpadne, muszę tylko mojego parcha w jedną całość złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Moze Gdynia i pitstop? Przy 7 osobach mamy 41zl za 15min jazdy. 1.Bieniek 2.Olo 3.Tomeks Kto dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Olo sie ruszy z warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja też będę Tomeks weź śruby:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Gamonie jak sie wybieracie na bank to dopisac sie do listy to rezerwacje jakas sie zrobi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To dopisz mnie gamoniu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Sam sie dopisz. To aktualna lista ciagle bedzie na dole strony:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1. Bieniek 2. Olo 3. Tomeks 4. Łepski 5. Gamoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1. Bieniek 2. Olo 3. Tomeks 4. Łepski 5. Gamoń 6. Mydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1. Bieniek 2. Olo 3. Tomeks 4. Łepski 5. Gamoń Wladi 6. Mydło ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- Może ktoś miałby pożyczyć na tydzień lampy mogą być nawet zwykłe:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1. Bieniek 2. Olo 3. Tomeks 4. Łepski 5. Gamoń Wladi 6. Mydło 7. ZuKeRs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 O Zukers:wink: gdzie Ty się podziewasz? Przekazał Ci Bieniek końcówkę co pożyczałem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Bieniek weź jutro mojego bita - zapomniałem dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To wiadomo już gdzie jedziemy na te gokarty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 dziś się z nim widziałem ale zapomnieliśmy na koniec o bicie, nom sporo mam na głowie ostatnio opowiem więcej jutro a na którą to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To co Gdynia 18? PitStop - Tor Kartingowy; Zoltar; Pub Rano dzwonie i nas umawiam takze zapisani maja sie stawic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No to chociaż raz będę miał bliżej na spota:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 opowiem więcej jutro mam to w d*pie:cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi