rrrudy25 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Ładna sztuka,fajnie ją uzbroiłeś z zewnątrz powodzonka w dalszym rezaniu
Indi Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Jak świeci Ci ten zestaw HID w nocy? Masz jakieś fotki? Niebiescy się nie czepiają? Też myśle nad HIDem max 4300K by za bardzo się nie rzucać w oczy W nocy świeci super, nikt do tej pory sie nie czepiał, spryski mam kupione i będę montowal przed grudniem. Ostatnio czekał mnie niemały wydatek bo kpl. Sprzeglo docisk i dwumasa wszystko z Luk-a plus nowy olej w skrzyni ;-)
kufel26 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Jak świeci Ci ten zestaw HID w nocy? Masz jakieś fotki? Niebiescy się nie czepiają? Też myśle nad HIDem max 4300K by za bardzo się nie rzucać w oczyW nocy świeci super, nikt do tej pory sie nie czepiał, spryski mam kupione i będę montowal przed grudniem. Ostatnio czekał mnie niemały wydatek bo kpl. Sprzeglo docisk i dwumasa wszystko z Luk-a plus nowy olej w skrzyni ;-)Też mnie czeka chyba sprzęgło z dwumasem. Jakie były objawy, u mnie chrobocze na 1 i 2 biegu, padał sprzęgła zrobił się dużo twrdszy niz wcześniej i podczas przyspieszania ponizej 2000 tys jest rezonans. Z ciekawości jaki masz przebieg?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Indi Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 biegi zaczęły źle wchodzić , a zwłaszcza wsteczny i nie zastanawiałem się tylko od razu oddałem na wymianę trochę szarpnęło po kapsie.......
afroo. Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Widziany dziś w Mikołowie. Przykuwa uwagę furka. Pozdro.
Kacza Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Ej a co tam znaczek S4 robi? To jak z Mpakiet'em? Jezdzi więcej niż wyprodukowano?
Indi Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 Znaczek a raczej naklejka robi to ze klapa jest do malowania miedzy innymi w tym wlasnie miejscu i w ramach zakrycia tu tez oszczędności maskuje niedoskonałości. afroo. Dzieki ;-) Dla kolegi który pytał jak to świeci: oraz dla tych którzy mówili że się nie da (i dalej niech tak myślą) zrobić sprysków w zderzaku który nie posiadał otworów i których nie opłaca się wyciąć....mi się opłacało bo zderzak pod spryski tani nie jest + malowanie, mała foto relacja: zaślepki są ale w niebieskim kolorze więc wpierw malowanie oraz pompka sprysków do zamontowania... a tu felunek na zime , trochę pracy mnie czeka przy nich:
doman96b6 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Ja kiedyś chciałem wyciąć otwory na spryski ale zrezygnowałem,ale widzę się da
Indi Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Witam w tym roku pierwszy post z nowości to doszedł yatour bluetooth z funkcją hend free zgrany wraz z rns-d non dx polskie menu i mapy mikrofon będzie w ori miejscu tylko muszę mieć więcej czasu https://zapodaj.net/f9c429a7a3ae7.jpg a tak w aucie https://zapodaj.net/4f2a2d5419e06.jpg jeszcze ogarnąć cany musze ale bluetooth to coś wspaniałego. Pytanie do użytkowników yatoura.. jak nagrywać mp3 na pen drive bo nijak mi nie działają ... Edytowane 5 Marca 2017 przez Indi
KoJ@K Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Elegancko Ci ten zdes wyszel, poka z bliska
rrrudy25 Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Pen najlepiej ze scandisca bo z innymi to roznie bywa ?,robisz foldery i numerujesz CD01....02 i gotowe[emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Fajna sztuka, pakiet S robi robotę Pozdrowienia i Powodzenia w dalszym modzeniu
Indi Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Powitać po długiej przerwie, przy aucie sporo się zmieniło między innymi: RNS-D zmieniarka cyfrowa z bluetooth kamera cofania podłączona regeneracja....drapanie gumy z klamek drzwi i malowanie czarnym matem reflektory bixenonowe na żarnikach mini h1 oraz nowe przetwornice ogarnięcie budy wkońcu, błotniki przód , klapa tył i malowanie zderzaka przód montaż fmic ...in progress mikrofon już jest w miejscu ori w lampce belka ściągnięta tylko do cięcia , pozatym dopadła mnie odklejająca podsufitka .....plaga tego lata.. Edytowane 28 Października 2017 przez Indi
KoJ@K Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Ładnie lecisz, garażyk elegancki
Indi Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 Garażyk w moim rodzinnym domu w Mikołowie więc jak potrzebuję grzebać to tam jadę sbo w tym w Międzybrodziu to tylko auto schować :-p
rrrudy25 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 No elegancko[emoji106][emoji106][emoji106] jest "rzeźba w gnoju"nie....ale fmic musi byc[emoji23]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
boguc Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Dwa pytania ;-) fajnie pomodzona ta Twoja sztuka :-) 1. Lepiej świecił Ci HID na przetwornicy 55w vs 35w ? 2. Jaki koszt fmic ? Jak jest fmic to będzie i wieksza moc, co będziesz wkładał ?
Indi Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 9 godzin temu, boguc napisał: Dwa pytania ;-) fajnie pomodzona ta Twoja sztuka :-) 1. Lepiej świecił Ci HID na przetwornicy 55w vs 35w ? 2. Jaki koszt fmic ? Jak jest fmic to będzie i wieksza moc, co będziesz wkładał ? 1. 35w na h1, 55w było ze wzgleduna can bus 2.jest DP i brd trzeba je wykorzystać do granic możliwości, będzie korekta
krzysiekze3 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Lalunia Nic tylko zbierać przez zimę graty do pakietu S-line i na wiosnę zakładać. Ogromna różnica ! Gratki
Rekomendowane odpowiedzi