chudy30 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 panowie padła mi przepływka w audi i chciałbym coś kupić tylko nie wiem jaką oryginał nowa-zamiennik czy używkę doradzcie coś bo szybko mi potrzebna jest,podeślijcie nawet linki
lukasz.k89 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Lepiej ori używka niż chiński zamiennik.
chudy30 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 to wytrzyma mi rok nie więcej
szczur_84 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 podaj numer seryjny ze starej bo mam nówkę ori do sprzedania
darko Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 to wytrzyma mi rok nie więcej co ty z nią robisz ,że nie wytrzyma roku
chudy30 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 podaj numer seryjny ze starej bo mam nówkę ori do sprzedania podaj adres swojej poczty to ci prześlę numer na email to była używka nie wiem dlaczego to się stało a została sprawdzona po odłączeniu jej auto normalnie się zachowywało a jak by była dobra to powinno kuleć od razu mam tak na przepływce 0 280 218 013 a pod spodem mam tak 06B 133 471 i powiedz jak cena za nią jeśli jest nowa
karol2984 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 a próbowałeś czyscic jakimś kontakt sprejem?
chudy30 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 tak ale to już lipa nie ma co,mam ją od koleżki i tak myślałem że to już po niej panowie przepływka jeszcze raz sprawdzona i jest oki ale mam problem z silnikiem tzn.auto odpala i jest git lecz gdy wciskam gaz raz chodzi dobrze a raz zle czyli dodaje gazu i auto dławi się jakby nie mogło wejść na wszystkie gary a potem znowu dobrze a dzieję się to jak wcisnę na rozgrzanym silniku od razu do końca pedał gazu,auto sprawdzane u elektryka i dzisiaj u mechanika a także ciśnienie pompy olejowej i jest dobrze a i mam wypadanie zapłonu na 1 i 3 cylindrze
karol2984 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 a w cewce nie jest tak że jeden moduł odpowiada za 1 i 3 cylinder a drugi za 2 i 4? Może to właśnie ona patrzyłeś w ciemnicy spryskać wodą czy przebić nie widać?
chudy30 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 kolego to jest dwu miesięczna cewka DELPHIEGO koszt 750zł jutro może na chwilę podmienię na ori zobaczymy co za efekt będzie
karol2984 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ja kupiłem huco za około 650 na darmo i leży czeka na zbawianie. Z którego kanału odczytujesz wypadanie? bo w naszych rocznikach chyba nie ma tej opcji a jest tylko timing retardation czyli opóznienie na kanale 013 a missfire czyli wypadanie jest w nowszych silnikach przynajmniej u mnie w adr tak jest u ciebie może inaczej troche, chyba że źle to rozumuje to niech ktoś mnie poprawi
chudy30 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 ja mam oznaczenie silnika ARG i mam wypadanie zapłonu na 1 i 3
karol2984 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 wiem że masz arg pisałem o rocznikach a nie o silnikach
chudy30 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 a cha oki no poczekam do jutra i zobaczę jak podmienię co się będzie działo no ale u mnie jest wypadanie zapłonu
darkb Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 ja mam oznaczenie silnika ARG i mam wypadanie zapłonu na 1 i 3 a powiedz mi jak sprawdzałeś wypadanie zapłonu ze masz na 1 i 3 cylindrze vagiem a jeśli tak to możesz mi podpowiedzieć jest jakiś sposób na sprawdzenie tego wypadania zapłonu
chudy30 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 kolego wagiem kumpel mi sprawdzał i pokazywało bląd wypadania zapłonu od razu że na 1 i 3 cylindrze nieważne czy to ciepły czy to zimny po wymianie cewki skasowałem błąd i nie ma go już,oczywiście cewka ori używana
darkb Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 kolego wagiem kumpel mi sprawdzał i pokazywało bląd wypadania zapłonu od razu że na 1 i 3 cylindrze nieważne czy to ciepły czy to zimny po wymianie cewki skasowałem błąd i nie ma go już,oczywiście cewka ori używana a w jaki sposob sprawdzał ci ze akurat na tych dwohc cylindrach wypadał zapłon w którym bloku w vagu to można sprawdzić
chudy30 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 sam dokładnie nie wiem ale pokazał mi ten błąd tzn wypadanie zapłonu 1,3 cylinder tak wskazywało u niego i już więcej mnie nie interesowało
Rekomendowane odpowiedzi