bOOOOrowiaczek Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Często podróżuje przez Inowrocław jeżdżąc do i z Polski - widziałem gdzie chłopaki mają swoją reklamę ale nic o nich nie słyszałem, na rabat się nie załapie bo zjazd mam teraz dopiero na święta - ale tak z ręką na sercu możecie ich polecić jako profesjonalny zakład ?
eltom Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 A o jaki silnik pytasz?Wszystko masz sprawne?Seryjne auto bez modyfikacji mechanicznych?O promocję się nie martw, w BRK właściwie prawie cały czas jest promocja.
DamianIno Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 Często podróżuje przez Inowrocław jeżdżąc do i z Polski - widziałem gdzie chłopaki mają swoją reklamę ale nic o nich nie słyszałem, na rabat się nie załapie bo zjazd mam teraz dopiero na święta - ale tak z ręką na sercu możecie ich polecić jako profesjonalny zakład ? polecam z czystym sumieniem mnie we wtorek czeka usuniecie DPF,bo troche tam namieszane i ogranicza minimalnie program, zobaczymy czy a raczej jak autko sie "odmuli" oczywiscie sprawe ogarniaja chlopaki z BRK
dydek1 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Byłem , zwiedziłem , zwyciężyłem Także polecam ! Profi robota .....ale to wciąż za mało i chyba wybiore się do nich na FMIC'a Edytowane 20 Października 2014 przez dydek1
AB7 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Często podróżuje przez Inowrocław jeżdżąc do i z Polski - widziałem gdzie chłopaki mają swoją reklamę ale nic o nich nie słyszałem, na rabat się nie załapie bo zjazd mam teraz dopiero na święta - ale tak z ręką na sercu możecie ich polecić jako profesjonalny zakład ? z ręką na sercu polecam. Chłopaki bardzo kompetentni.
przemciotorun Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 jakie oni tam maja terminy? moze i bym podjechal w przyszlym tygodniu jak wrzuce zimowy setup....... podrzuci ktos jeszcze raz nr do nich
DamianIno Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 http://www.brk-tuning.pl/kontakt 3-4 dni wcześniej trzeba się umawiać
m0nter Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Odgrzeje kotleta. W najbliższym czasie będę musiał zrobić program w moim a4 (początek marca). Może ktoś też ma plany i znowu by się uzbierala grupa? Zawsze to łatwiej rabat wywalczyć
michu10 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 ja się pisze orientowałem sie w w AJM 700 zł podstawa + 50zł każdy mod ( turbo, wtrysk, inny IC )
m0nter Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 No to standard cena jest. Zadzwonię i zapytam jak z terminem i ile upustu przy większej grupie teraz jest
michu10 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 co do terminu to marzec maja wolny póki co, tak na spokojnie to trzeba tydzień przed dryndnąć żeby zabukować termin
Rekomendowane odpowiedzi