seba007 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Witam,Nigdzie nie mogę znaleźć jak zdemontować tylną półkę w sedanie a4 b8 macie jakieś schematy rysunki?Docelowo chce kupic subwoofer fabryczny lub b/o i zamontowac go , posiadam radio symphony a w tylnej półce nie ma nic:) Orientujecie sie czy jest przygotowana instalka pod suba czy trzebabedzie wszystko robic od początku?? pzdr i z gory dziekuje za info.
Gresus Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Najpierw musisz zdemontować boczne osłony. Potem wychodzi półka. Podaj email to prześle pdf. 1
zyznos321 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Najpierw musisz zdemontować boczne osłony. Potem wychodzi półka. Podaj email to prześle pdf. Mógłbyś mi podesłać na PW? Mam ten sam problem :/
MichalPoti Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 czy montaż subwoofera wiąże się z wymianą półki?
dobry1 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 czy montaż subwoofera wiąże się z wymianą półki? czy montaż subwoofera wiąże się z wymianą półki? Jeśli nie masz blend w półce ,to tak
djmimol Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Najpierw musisz zdemontować boczne osłony. Potem wychodzi półka. Podaj email to prześle pdf. hej kolego czy twoj pdf jest nadal aktualny ? przeslij jak mozesz [email protected] z gory dziekowac
skulcz Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Najpierw musisz zdemontować boczne osłony. Potem wychodzi półka. Podaj email to prześle pdf. Witam. czy mogę też prosić o manuala skulcz@ interia.pl pozdrawiam
Vis Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) to jak już ktoś wyśle to ja też poproszę, bo nie wierzę, żeby ktoś gdzieś kiedyś spełnił taką prośbę na [email protected] montaz_oslona_slupkaD.pdf montaz_polka.pdf montaz_sub.pdf oslona_glosnioka.pdf Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Vis
damian19886 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jest tam doprowadzona wiązka do sub?
Rekomendowane odpowiedzi