domjenick Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 tutaj prowadzimy dyskusje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Manchester, Liverpool końcu jakieś rozsądne propozycje... jestem szczerze zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no to juz jest nas trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 3 to juz cos hie hie wiesz co ja w pracy rozzuce temat i zobaczymy co sie da zrobic mi zas nie pasuje dluga traca na centrum Anglii wiec ... Poczekajmy moze cos sie wykreuje z tego pomyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 a gdzie ty mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Ja kolego miszkam w okolicy leeds jakies 18 mil od leeds dokladnie w Pontefract.... aloha wszystkim... skoro nie problem jest trasa waszymi audiolkami a wiec proponuje jakiś większy zlocik w tym miesiącu w okolicach Manchester lub w tych okolicach WestYorkshire... Zorganizujmy coś razem... czekam na propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBK Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Mnie pasuje Manchester - mieszkam 10 minut jazdy od centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 York,manchester liverpool-mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Mi również pasuje Manchester, pozostaje kwestia terminu... moja propozycja to 25 październik bo to moja jedyna, wolna sobota w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 z tego co kojarze to 25 pazdziernik (i moje urodzinki) mi pasuje kazdy piatek sobota lub ewentualnie niedziela.... Jakie propozycje z waszej strony?[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:05_________________________________________________ Mnie pasuje Manchester - mieszkam 10 minut jazdy od centrum Wiec możesz sie rozejrzeć za dobra miejscówka np coś w stylu parkingu piętrowego?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 mi pasuje tylko osobiscie wolalbym popolodnie,a najlepiej wieczor, zona moja pracuje z rana ,a ja siedze z dziecmi,jednego na pewno wezme,ale drugi jest jeszcze za maly na takie trasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 no oka to teraz trzeba by ustalic miejsce i konkretna date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 mi pasuje tylko osobiscie wolalbym popolodnie,a najlepiej wieczor no oka to teraz trzeba by ustalic miejsce i konkretna date MBK może zaproponujesz jakieś fajne i ciekawe miejsce skoro to Twój kwadrat :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 oka ustalam date na 25 pazdziernika (godzina ?) moze kolo 18 ;] ale temat miejscowki to trzeba pomyslec... la moge miejsce zalatwic ale w okolicach leeds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ja do leeds mam 2 i pol godziny jazdy,wiec mi to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 oka 2 glosy na leeds ;] hmmm wiec musze sie rozejrzec za dobra miejscowka [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 06:44_________________________________________________w weekend sie rozejrzę co i gdzie można zrobić w Leeds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ...ale czy wszystkim leeds pasuje? aha i jak znajdziesz miejscowke,to sie od razu o adres i kod pocztowy dowiedz,zebysmy nie bladzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ...ale czy wszystkim leeds pasuje? aha i jak znajdziesz miejscowke,to sie od razu o adres i kod pocztowy dowiedz,zebysmy nie bladzili nie no aj wiem ze "mlody" jestem ale nie roztrzepany ejj to kto jest za leeds? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ...no i jak wyglada sytuacja,bo juz chce jechac djversus znalazles jakas miejscowke? pietrowy parking kryty ,albo lotnisko byloby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjVersus Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Parking nie trudno znaleźć ale zastanawiam sie bo w Leeds jest Polskie centrum i tam jest bar itp idt... Tylko parking jest taki sobie nie zadurzy nie za mały ale w sumie nas chyba doozo nie będzie ode mnie kilka osób z pracy tez wpadnie może 2 albo 3 autka.. wiec to jest moja propozycja. Polskie centrum w leeds... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi