Buszek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ja czekam na oponki zimowe, mialy byc 1go beda 10tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobra znudzil mi się śnieg i zdecydowałem z żona ze się gdzieś brykniemy i wale gdzieś w okolice londka , dojechalem już do Milton keynes i zdziwiko bo tu śniegu nie ma ale i tak dobrze bo przy tej temperaturze autko się spisuje wyśmienicie szczególnie jak dostało nowy egr To niezle bo jak byles w sobote to zrobilismy podobna trase. Ja bylem w Heathrow na lotnisku i tez zdziwilo mnie, ze na poludniu juz w okolicach Leicester nie ma sniegu. Lecialem M62-->M18-->M1-->M25 i z powrotem Po drodze jak wracalem to zamarzl mi plyn w dyszach (mam niepodgrzewane) przy temperaturze ok -4 Niezle zrobilem 720km i totalny relaks, wrocilem do domu wcale nie zmeczony i siedzialem sobie jeszcze do 2 w nocy. Autostradkami sie lata :good: Wkurzaja jedynie roboty drogowe i 40MP/h Average Speed Cameras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek554 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nadal sniegu jak na lekarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 u nie takze 0 sniegu ale - 4 , -5 jest nad ranem Na razie opony i fele zostaja tak jak po lewej robione wczoraj wieczorem temp. -4 Ciekaw jestem czy spadnie snieg tej zimy i ile dni sie utrzyma w Devon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 I wraz ze sniegiem nastala cisza piszcie jaka tam u was sytuacja pogodowa i jakie warunki panuja... U nas dzis nadeszla odwilz i snieg zaczac splywac lecz od czwartu maja wrocic mrozy i opady wiec szykujemy sie po malu na powrot zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 I wraz ze sniegiem nastala cisza piszcie jaka tam u was sytuacja pogodowa i jakie warunki panuja... U nas dzis nadeszla odwilz i snieg zaczac splywac lecz od czwartu maja wrocic mrozy i opady wiec szykujemy sie po malu na powrot zimy U mnie mroz jest teraz -5 a nad ranem moze byc nawet -9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ivan Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 główne drogi czarne, a między domkami lód, temperatura w nocy -9 w dzień -2 na chodnikach ślizgawki rano ciężko odskrobać samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 główne drogi czarne, a między domkami lód, temperatura w nocy -9 w dzień -2 na chodnikach ślizgawki rano ciężko odskrobać samochód Identyczna sytuacja u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie ma sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie ma sniegu u mnie jeszcze leży z zeszłego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Na ulicach śniegu nie ma ,ale wszędzie wokoło leży biały puch.W nocy -9 w południe -3 wieczorem o 22-ej -6.Dobrze że auto stoi w garażu to nie mam skrobania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Na ulicach śniegu nie ma ,ale wszędzie wokoło leży biały puch.W nocy -9 w południe -3 wieczorem o 22-ej -6.Dobrze że auto stoi w garażu to nie mam skrobania :> U mnie stoi pod wiata i tez nie mam skrobania A temperatury takie same. Najgorzej jest na wioskowych uliczkach mieszkalnych. Poprostu skute lodem i koleinami lodowymi takimi, ze az szoruje osloną po nich. Po wyjezdzie na glowna droge jest ladnie, czarno i mimo mrozu dobra przyczepnosc. Upuscilem troche powietrza z przednich kol dzieki temu moge latwiej wyjezdzac z zasp i jezdzic po koleinach lodowych. Nie na...urwia tak po zawiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 no zgodze sie z buszkiem, snigu ni ma, ale za to mroz jest i to tak nawet nieraz po -6 nad rancem, a w ciagu dnia po -2, sniegu nie bylo generalnie za wiele ale juz zdazylem atakowac kilka fajnych parkingow bo slizgawka byla niezla, niestety bylem osamotniony w swych poczynaniach bo buszkowi bylo szkoda jego turbo qatrro na sniegu czesac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie chcialo mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ivan Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 dziś temperatura na lekkim plusie i słoneczko zaświeciło to i skrobania nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ej widzialem w niedziele na obwodnicy Yorku (A64) Radiowóz A4 B8 Avant Stali na poboczu i trzepali kogoś a ja przejechalem wiec nie mialem czasu na oględziny, nawet nie wiem jaki silnik tam mieli. Moze 3.0 TDI ? Widzial ktos B8 radiowozik? Widzialem wiele innych ciekawych wozkow ale B8 jeszcze nie az do przedwczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jeszcze nie widziałem , ale musi być kiedyś ten pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jeszcze nie widziałem , ale musi być kiedyś ten pierwszy raz. No to patrz: Merseyside Police - Audi A4 Demonstrator Dokladnie taka widzialem - kolorek i model napewno, nie wiem co do silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Merseyside Police have this 3 litre Audi A4 on evaluation with the Roads Policing Unit. (TAKEN ON MOBILE PHONE, APOLOGIES FOR QUALITY) a wiec 3.0tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Czym tu sie podniecac? To tylko B8 3.0TDI QUATTRO. W PL za to mamy KIA Ceed co prawda to nie 3.0 tylko 2.0 ale tez daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi