szkopek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 oni tu tylko paracetamol przepisuja.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ...ale przekonałem się,że jak pójdziesz na ostry dyżur do jakiegoś szpitala- z miejsca przepiszą antybiotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Odnośnie lekarzy w UK, myślę że jest podobnie jak w PL - zależy na kogo trafisz. Mi jak lekarz nie pasował to zmieniałem na innego, nie ma z tym problemu - i teraz mam dobrego GP i dobry ośrodek zdrowia. Tymczasem drodzy koledzy, czy ktoś z Was śmiga po UK z cb radiem? Jeśli tak, to na am'ach, fm'ach, i czy na zerach czy na połówkach? Słyszałem obiegowe opinie że na tirach jeździ duzo polskich kierowców i jest dość dobra komunikacja i informacja na cb w UK... Zastanawiam się czy warto inwestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zastanawiam się czy warto inwestować. chyba,nie warto....w Northumberland,nawet taksówkarze posługują sie telefonami,koleś ode mnie z pracy-miał dwa radia CB i oddał za darmo,bo kupic nikt nie chciał-takkie popularne jest tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja używam cb tylko w aucie zony ja lecę się bawić w off-road W audi mam ciekawsze zajecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W audi mam ciekawsze zajecia 42cale na tylnej kanapie i ps3 [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:04_________________________________________________Zyjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no jak nie ,jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Artur jak tam Twój silnik ;( . Od starego powinieneś dostać :bicz3: za wyżyłowanie go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 http://www.audisinthepark.co.uk/ Wybiera się ktoś? Może będzie możliwość spotkania Bo chyba będę jechał do Polski akurat w tym terminie to pojadę na jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ciekawa propozycja ze nie powiem a nawet opcja mozliwa jak dam rade zone skusic zeby do zabawy dolaczyla a i jeszcze moze sie wiecej by dolozylo ale to wszystko fajne jak polowa z nas wywali na wakacje do polski ogolnie ciekawa propozycja fajnie by bylo dolozyc naklejki A4-klub.pl/UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Artur jak tam Twój silnik ;( . Od starego powinieneś dostać :bicz3: za wyżyłowanie go . za jakies 2 tygodnie bedzie AWX + BRD..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Czyli AUDI będzie wskrzeszone .Gdzie znalazłeś nowe serducho ?.Z AWX weżmiesz sam słupek silnika czy wkładasz całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 przekladam calego AWX-a,mechanika zajme sie ja a Eurochip ogarnie elektroniczna czesc zabawy bo ja bym sobie z tym napewno nie poradzil............. Silnika jeszcze nie mam ale wszystko jest na dobrej drodze :> pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dobrze jest znależć jakiegoś rozbitka z uszkodzeniem tyłu :gwizdanie: , ale o to trudno. Będzie trochę zabawy, i potrzebna dużo ilość gratów do tego swap-a . Dobrze że jest EUROCHIP który ogarnie temat z elekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 a wlasnie mowiac o pewnym specu chyba zapomnial o czyms, najpierw sie oferowal a pozniej cisza a ja tu o jakims virusie myslalem do mojego tylko ta wszechmocna gotowka dla mnie najwazniejsza a teraz zglupialem co tak naprawde chce duzo mocy czy wiecej oszczednosci na paliwku :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 po programie poczujesz spory przyrost mocy a przy normalnej jezdzie zuzycie paliwa spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Czyli krótko mówiąc zostaje kwestia gotówki i kto to będzie robił i jak tak mówisz pójdę planem nr 1 czyli 160BHP ale najPierw musze skrzynię zrobić a to tez cholernie droga zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Czyli krótko mówiąc zostaje kwestia gotówki i kto to będzie robił i jak tak mówisz pójdę planem nr 1 czyli 160BHP ale najPierw musze skrzynię zrobić a to tez cholernie droga zabawka Myslalem ze masz do wymiany tylko olej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZERWONAniunia Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Szukam kogoś w VAGiem w okolicach Londynu potrzebuje zresetowac klime ...mam czas w sobotę albo w niedziele będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dajcie znać chłopaki jak ktoś ma chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A ja mam do sprzedania audiole jak by ktos chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi