ALBINEK Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Napisz co to za Audi jaki rok , przebieg , itp.Skąd jesteś , i w ogóle wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Audi a4 97 rok 1.9TDI 90 ps. Przebieg 154,000mil autko jest w stanie dobrym choc wymaga prac blacharskich rysy i lekkie obicia(nie moja sprawka) kolor szary, Autko ma nowe sprzeglo w raz z dociskiem lozyskiem,lozyskiem na wale i uszczelniaczem , w tamtym roku caly tylny zawias byl robiony, zainteresowanych prosze o pisanie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technomaniac Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 cześć jest ktoś tu może z okolic birmingham, west bromwich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dawno tu nie zagladalem i padło wszedłem i .... Kompletnie tu cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 wszyscy zajęci :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał. Chetnie przylacze sie do pytania bo rozwazam powrot do kraju i rozwazam rowniez przelozenie swojej niunki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy ktoś rejestrował jakiś pojazd z UK w PL ?. Chcę kupić motor i zarejestrować go w kraju. Nie wiem co jest potrzebne do tego manewru. Z angielskiego dowodu rejestracyjnego zostaje mi mały świstek bo resztę trzeba zwrócić do DVLA.Napiszcie jak ktoś to przerabiał. no jeśli kupujesz motor,samochód,traktor et cetera-dostajesz przy zakupie sekcję 10-jako nowy właściciel i czekasz,aż Ci odeślą cały dowód rejestracyjny potem ten dowód rej.do prztłumaczenia- w Polsce wypełniasz sekcję 11 (Fioletową) i odsyłasz do DVLA,potem przegląd i rejestracja-wszystko już w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 wszyscy zajęci :gwizdanie: A Co robicie ? :gwizdanie: Manatki spakowałeś ? Weź ze sobą 2 szare mydła, ja wezmę dwa ręczniki zrobimy Prezesowi kocówę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Manatki spakowałeś ? Weź ze sobą 2 szare mydła, ja wezmę dwa ręczniki zrobimy Prezesowi kocówę jeszcze nie,ale w przyszłym tygodniu sie tym zajmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 no co? na Zlot jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mniejsza o o resztę ja mam problem i szukam kogoś kto pomoże Mój Gp zrobił mi diagnozę na moja przypadłość ( vestibular neuronitis) wszystko by było dobrze jakby mi w głowie nie piszczalo i nie tracił równowagi a oprócz paczki dziwnych tabletek i czekania przez 2 tygodnie nic mnie nie pocieszyl tak wiec hasło do swoich kto dzieli życie z lekarzem bądź kimś w tym stylu bo szlag mnie trafia od tego pisku we łbie z chodzeniem po krzywej jakoś daje radę . Z tego co wykopalem na necie nic dobrego nie wywrozylem H E L P !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 nie brzmi to dobrze.......... zycze szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 i co? żyjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja jeszcze ciagne........ jak tam radio w mietku dales rade?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie-dalej głusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmm Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 A byly takie w ogole? myslalem ze A8 to od 3.0 w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Moze troche z innej Beczki. Zamierzam przeprowadzic sie do Bristolu. Byl tam ktos moze? Slyszalem ze swietne miasto i wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi