koperek86 Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 nie głupie ..... bardzo dobre miejsce
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 hehe ... pomysłów ogrom, a wszystko powoli schodzi spowrotem do pierwowzoru Nie głupi pomysł to jest, ale musielibysmy wg mnie zmienic jedno - wczesniej sie zjechac ... i może pomyśleć nad tym odcinkiem 1/4mili skoro tylu hcetnych piewotnie bylo ... Nie mam nic przeciwko powtorzenia tej zaj***stej impreSSki, ale cos dodac zawsze mozna, czyz nie?? no i wiecej "daszków" by sie przydalo - to napewno A co Pan ALBINEK myśli o tym pomyśle??
zwierzakfm Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 hehehehe widze, ze bedzie back to the source ja moglbym wrocic do Bradford, dobra miejscowka i wspaniala obsluga przy grillu
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 cos mi podpowiada,ze ponowienie imprezy byloby na plus,tylko teraz od Albinka zalezaloby ,czy sie zgodzi,czy impreza zostalaby przeniesiona w inne miejsce...
ALBINEK Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 ja jestem za kartami gdziekolwiek I ja też,ten pomysł z karawanem jest ok. :oklaski: koniec sierpnia początek września to jest to ,oczywiście ze względu na pogodę.Co do miejscówki u mnie myśle że sąsiedzi przeżyją to raz jeszcze.Wielu z nich było teraz na urlopie i nie miało okazji zobaczyć nas w akcji.Pewnie przyszli by bawić się razem z nami
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Początek września brzmi wyśmienicie niewiem jak większość, ja jestem w pełni dostepny dopiero od 1 wrzesnia niestety a wiec jeśli wczsniejto beze mnie ;( nie róbcie mi tego ...
matysssuk Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Mi generalnie opcja wyscigi nie bardzo pasuje... Powtorka, lub cos w podobnym stylu jak najbardziej:) Pisze sie na poczatek Wrzesnia
DIMO Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 A ja jeszcze chlopaki nie powiem dokldnie daty. Zonka mi do Polandi teraz pojechala na operacje i sam z dzieciakami siedze. A konkretnej daty powrotu jej nie znak. A i tak juz zaj... dostaje. Pozdro
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 nie widze potrzeby na to,by byla presja na jakas konkretna date juz teraz-panowie,spokojnie,mamy sezon urlopow i kazdy gdzies jedzie,albo bedzie jechal- we wrzesniu ,jak zaczniemy myslec np nad zimowym Zlotem-tez by bylo fajnie...
blondi Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Jezeli mozna cos wtracic to jest moja propozycja i chlopakow ze Swindon na kolejnego spota.pozdrawiam.http://www.castlecombecircuit.co.uk/events/display_event.asp?EventID=211
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 Jezeli mozna cos wtracic to jest moja propozycja i chlopakow ze Swindon na kolejnego spota.pozdrawiam.http://www.castlecombecircuit.co.uk/events/display_event.asp?EventID=211 ...na tej imprezie tez mozna wystapic ,jako Klub... [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________pojade,jak Etronic obieca,ze mi auto schipuje...
RowerAKP Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Jezeli mozna cos wtracic to jest moja propozycja i chlopakow ze Swindon na kolejnego spota.pozdrawiam.http://www.castlecombecircuit.co.uk/events/display_event.asp?EventID=211 ...na tej imprezie tez mozna wystapic ,jako Klub... [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________pojade,jak Etronic obieca,ze mi auto schipuje... A jak klub bedzie sie nazywal ?
domjenick Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 no jak? ja reprezentuje A4-klub.pl Ty AKP i wygramy wszystkie nagrody... :gwizdanie:
Hadess Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak najbardziej bym chcial przyjechac i jesli nic mi nie wypadnie tak jak ostatnio, to na pewno sie pisze. Juz nie moge sie doczekac nastepnego spotu... :> Nie ma to ja stado 'ogierow' pod maska Audi. SRy jeszcze raz ale kogo jest te cudowne R8 bo nie zczailem za bardzo.
ALBINEK Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 R8 była szefa jednego z uczestników,jak usłyszał że jest zlot Audi to bardzo chciał w nim uczestniczyć.
domjenick Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 ...no i mu sie spodobalo...moze znow przyjedzie... :gwizdanie:
szkopek Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 ...no i mu sie spodobalo...moze znow przyjedzie... :gwizdanie: tylko niech sprzeglo najpierw zmieni
Rekomendowane odpowiedzi