domjenick Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 masz zalatwione-juz włączam
misiek_gda Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 czy ktos leci na trasie cardiff birmingham bradford?
lysaglaca Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Panowie nie zapominajcie ze w niedziele po kartavj mozna tez zjesc obiad tak jak ostatnio w polskim klubie co prawda ostatnim razem nie wszyscy mogli wjechac na parking ale napewno pamietaja ten polski klub
zwierzakfm Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 czy ktos leci na trasie cardiff birmingham bradford? jezeli jedziesz z Cardiff M50 to daj znac, ja bede jechal z Worcester wiec mozemy sie spotkac po drodze.
domjenick Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 prosze się decydować na obiad,bo mozna tylko jeszcze jutro,wieczorem zamknieta bedzie lista,a we wtorek trzeba dac konkretne zamówienie do Pubu
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 HUAN-SZKOPEK-KOPER i reszta - sorki ale ja jade osobno bo dopiero po 18 w sobote wieczorem Szerokości więc ... A na niedzielny obiadek to z checia sie wkrece jak bedzie to mozliwe
koper86 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ja musze troszke nakabinowac bo w sobote i w niedziele powinienem byc w pracy .... ale chyba wezme 2 dni chorobowego ... w dzien zlotu mam urodzinki i raczej niechce ich spedzic siedzac w pracy do 22 :/
zwierzakfm Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ... w dzien zlotu mam urodzinki i raczej niechce ich spedzic siedzac w pracy do 22 :/ uuuu, to flaszka bedzie?
Huan Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Haha wydales sie koper Czekalem az to powiesz....i odezwie sie stado sepow czekajacych na flache! Dolaczam sie do sepow....flacha bedzie!?! hee hee
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Nie upominajcie sie o flache tylko zrzucajmy się lepiej na nową mniej paliwo-olejożerną fOOrke dla Koperka hehe ...
magic1977 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Prosze dopisać dla mnie i mojej pani 2 obiadki,mam nadzieje,że sie nie spózniłem Pozdro.
grecco30 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no ja sie na obiadzik pisze napewno
ALBINEK Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Widze że chętnych na wyścigi kartingowe nam ubywa nie bać się wszyscy mają szanse na zwycięstwo
koper86 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Nie upominajcie sie o flache tylko zrzucajmy się lepiej na nową mniej paliwo-olejożerną fOOrke dla Koperka hehe ... ale smieszne hehehe przejechałem nia juz 16 tys mil i chodzi bez problemowo [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:48_________________________________________________a flacha pewnie ze bedzie
aguska Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Dominik usun chlopcow z kartów, przynajmniej na razie.....
domjenick Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 wyslij mi swojego maila-przesle Ci instalke do wklejania zdjec
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 DobrA Koper, nie denerwuj sie tak. Zartowalem Ja sie z wyscigu nie wykruszam, nie ma mowy lecimy I Tyle, jest z kim powalczyc... Ps: Ja Chciec Taka Naklejke (mala) na Audiane..."audiManiacs". Podoba mnie sie to ktos juz opatentowal to czy wZor wciaz nie podlega ochronie praw autorkich??
Huan Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 sluchajcie jestem w fazie przygotowywania strony, na ktorej bedziemy trzymali wszystkie zdjecia, filmy video itd.. Na tej tez stronie beda pojawialy sie wszelkie informacje o kolejnych zlotach i spotach... http://audimaniacs.x10hosting.com <---- prosze o testy, opinie, zglaszanie bledow, nowe pomysly itd. testowa strona stoi na dosc wolnym serwerze w USA wiec prosze nie spodziewac sie zawrotnych predkosci przy ladowaniu witryny hehe Czekam na opinie, sugestie i pomysly!
ALBINEK Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Nie wiem czy żle licze czy mam problem z oczami bez jaj nie wyłamujcie się do zlotu kilka dni a osób zamiast przybywać to ubywa.Pamiętajcie prosze że kosztowało nas to troche zachodu i biegania,ponadto my za was wpłaciliśmy zaliczki i to nie fair tak się wycofywać.Przecież będzie świetna zabawa
koper86 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Nie wiem czy żle licze czy mam problem z oczami bez jaj nie wyłamujcie się do zlotu kilka dni a osób zamiast przybywać to ubywa.Pamiętajcie prosze że kosztowało nas to troche zachodu i biegania,ponadto my za was wpłaciliśmy zaliczki i to nie fair tak się wycofywać.Przecież będzie świetna zabawa jak cos to ja wejde na kogos miejsce
Rekomendowane odpowiedzi