koper86 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 mam mały problem chciałem zabukowac hotel a juz nie ma miejsc :/ moze jest ktos kto zabukował a nie jedzie ??
ALBINEK Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Spróbuj w tym hotelu w którym będzie imprezka ,przynajmiej będziesz na miejscu.Na górze na stronie tytułowej masz adres intern.
koper86 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Spróbuj w tym hotelu w którym będzie imprezka ,przynajmiej będziesz na miejscu.Na górze na stronie tytułowej masz adres intern. no własnie w tykm nie ma :/
misiek_gda Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 ta strona z hotelem to wyszukiwarka sprawdz najblizszy hotel jak sie nie myle w premierze bylo za 37f
koper86 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 tu nie chodzi o kase tylko to ze bede gdzies jezdził do innego hotelu pozniej taxa do was pozniej spowrotem taxa do hotelu itp
MARIO-KASTA Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Mateusz sprezyny (nowe) zaginely w akcji Takze narazie jeszcze niewymienilem bo niemam na co Moze jakims cudem do soboty zdaze-jak wreszcie przyjda ;(
ALBINEK Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Koper spróbuj w tym http://www.cartwrighthotel.co.uk/ jak nie ma w Etap Hotel.Impra będzie w Cartwrighthotel
Pavlo75 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Witam; Koper ja mam zabukowane dwa double w etapie ja się bawić to na salonach tak właśnie myślałem ze braknie pokoi Cena za pokój będzie równo warta rachunkowi za alkohol który wypije przez całą noc na barze parka moich znajomych zrezygnowała w ostatniej chwili właśnie miałem jutro dzwonić żeby odwołać rezerwacje @lucky@ rezerwacja jest na mój surname tylko musisz sobie zadzwonić i wykupić parking niestety miejsce mam jedno mój mob:07766806547 jak coś to dzwoń to dogadamy szczegóły
domjenick Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Widze, ze sie jednak zalogowales Dominik Co bylo przyczyna, ze nie mogles wczesniej? wpsojac nazwe uzytkownika,zamiast "domjenick" -wpisalem Dominik-
koper86 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Witam; Koper ja mam zabukowane dwa double w etapie ja się bawić to na salonach tak właśnie myślałem ze braknie pokoi Cena za pokój będzie równo warta rachunkowi za alkohol który wypije przez całą noc na barze parka moich znajomych zrezygnowała w ostatniej chwili właśnie miałem jutro dzwonić żeby odwołać rezerwacje @lucky@ rezerwacja jest na mój surname tylko musisz sobie zadzwonić i wykupić parking niestety miejsce mam jedno mój mob:07766806547 jak coś to dzwoń to dogadamy szczegóły jutro bede do ciebie dzwonił po robocie .... koło 15 to sie dogadamy dzieki wielkie i pozdro
Huan Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Widze, ze sie jednak zalogowales Dominik Co bylo przyczyna, ze nie mogles wczesniej? wpsojac nazwe uzytkownika,zamiast "domjenick" -wpisalem Dominik- juz ci zmienilem na domjenick
cwieq Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Panie i Panowie, oto prognoza pogody na sobote i niedziele
Huan Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Wyglada na to, ze w sobote bedziemy mieli showera oby tylko na niedziele poswiecilo slonce jak pokazane na wykresie powyzej
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 CWIEQ - i po co podnosisz cisnienie, hmm ?? Ja tam nigdy pogody nie patrze bo po co robic sobie nadzieje hehe... nie wierzcie temu - będzie słońce cały weekend Karty w deszczu byly by lekko męczące no i bezsensownie mokrzy wyjdziemy .. bleee
ALBINEK Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ale takiej ilości piruetów nigdy w życiu byś nie zaliczył jak podczas wyścigu w deszczu . Na wszelki wypadek zabiore na kartingi zapasowy ubiór :>
cwieq Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Karty w deszczu byly by lekko męczące no i bezsensownie mokrzy wyjdziemy .. bleee WIdze czytanie pogody nie idzie ;P w niedziele ma byc sloneczko przychmurzone a nie deszcz wiec nie wiem czym tu cisnienie podnosic ? Lepiej wiedziec na co byc przygotowanym niz sie wybierac w ciemno, czyz nie ?
DajmlerPL Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Na stronie BBC przepowiedzieli że w niedziele na karty będzie super pogoda z tym że w UK jak wiadomo pogody nie przewidują tylko zgadują co ma być to będzie, a dodatkowe łachy na karty nie zaszkodzi zabrać
domjenick Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 ...ta-ja tam pod parasolem z aparatem bede,czy to slonce,czy deszcz...
koper86 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 mnie tez jakos pogoda nie rusza poza tym ze zanim dojade całe auto bedzie brudne .....
Rekomendowane odpowiedzi