ALBINEK Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Teraz już wiem o co chodzi :> spojrzałem na opis profilu.
zwierzakfm Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 A no w koncu jedyna sluszna marka no i naped a nie bedzie to przypadkiem S3?
EUROCHIP Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Niestety S3 musialo odpasc w przedbiegach z powodu 2 drzwiowej karoserii. Wybor padl na A3 1.8T 180KM QUATTRO bo jak by nie bylo jest to dobra baza do modyfikacji.
szkopek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Dawid podejrzewam ze za niedlugo S3 nie beda mialy co do Ciebie podjerzdzac ...........
zwierzakfm Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 no to czekamy na wyniki modow i do zobaczenia na zlocie
EUROCHIP Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 No niestety w sobote jade do polski takze nie bedzie mnie tym razem ale na nastepnym to w 100% zawitam !!! W przyszlym tygodniu zaczynam dzialac z autem bo jak narazie to doprowadzalem do porzadku serie bo jak to bywa z autami ze nie zawsze jezdzilo tak jak bym chcial. Po lekkim modzie dzialy sie cuda i trza bylo wrocic do serii ale temat opanowany.
domjenick Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 ładnie sobie modzicie w autkach...ładnie... :gwizdanie:
EUROCHIP Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ładnie sobie modzicie w autkach...ładnie... :gwizdanie: No prosze odezwal sie ten co seria jezdzi...
domjenick Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 ładnie sobie modzicie w autkach...ładnie... :gwizdanie: No prosze odezwal sie ten co seria jezdzi... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
lysaglaca Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dominik Ty tu nie podgwizduj tylko gadaj co zamiezasz znow popsuc w swoim furaczu zeby moc cos zmodowac
domjenick Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Dominik Ty tu nie podgwizduj tylko gadaj co zamiezasz znow popsuc w swoim furaczu zeby moc cos zmodowac na pierwszy rzut to chyba pojdą spręzyny niedługo,bo MOTu nie przeszła...
Hosse88 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 polecam londynek net tam jest wielu ktorzy maja "szczescie" i pomagaja z motem, ja nie korzystalem bo nie musze ale podobno lokalny dojazd do klienta gratis
domjenick Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 polecam londynek net tam jest wielu ktorzy maja "szczescie" i pomagaja z motem, ja nie korzystalem bo nie musze ale podobno lokalny dojazd do klijenta gratis ja do londynu mam 5 i pół godziny jazdy-wiec chyba nie skorzystam...
Hosse88 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 to moze sproboj skorzystac z opcji: lokalny dojazd do klienta gratis
EUROCHIP Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dominik MOT zalatwimy jak cos na odleglosc daj znac jak bedzie potrzeba
Hosse88 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dominik MOT zalatwimy jak cos na odleglosc daj znac jak bedzie potrzeba ta... Polak potrafi, kurde jestesmy jako narod dosc zdolni i kombinacje to chyba pasja wiekszosci z nas, ostatnio 4 dni kombinowalem jak zalatwic MOT na motor i udalo sie, ale jakis baran co sie oglaszal na londynku okazal sie nieslownym matolem i trza bylo korzysac z ciapkow
domjenick Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Dominik MOT zalatwimy jak cos na odleglosc daj znac jak bedzie potrzeba pęknięta sprężyna i łożysko do wymiany-chyba dam im zarobić...
lysaglaca Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 komu ciabatym?? przestan oni i tak za duzo zarabiaja na nas biedych czystych Polakach
domjenick Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 komu ciabatym?? przestan oni i tak za duzo zarabiaja na nas biedych czystych Polakach u mnie ich nie ma za wielu :gwizdanie: nie -autko daje do anglików,ale oni zajmują sie moimi autami cały czas,znam ich i robią to,co trzeba...
Hosse88 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 nie wiem jak u was ale u mnie to nie sa ciabaci ale ciapaci, i ja nie korzystam bron Boze z ich uslug np jako mechanicy bo oni sie gowno znaja, wykorzystalem ich tylko do zrobienia MOTu bo kazdy wie jacy oni sa pazerni na kase a co do tego czy anglicy sa takimi dobrymi mechanikami to nie wiem, nigdy nie korzystalem, wiem natomiast ze ta sama robote tutaj wykonuje polowe taniej ale u znajomych Polakow.
Rekomendowane odpowiedzi