Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Q5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem wczoraj Q5 na żywo i wg mnie o wiele lepiej się prezentuje niż Q7, które jest przerośnięte i ma za duży zad. Q5 ma idealne proporcje i jest wyposażone w S-tronic :naughty: Pomijam fakt dużo większej masy Q7.

Opublikowano

Q5 jest mało udane :confused4:

Np. co jest w nim nieudane? Może to jakoś uargumentujesz.....

Opublikowano

Q5 całkiem fajne ,przynajmniej nie taki czołg jak Q7 , troche średnie te lampy z tyłu zapitala festynem , no i klekot 3.0 TDI słaby,gdyby był 4.2 TDI ,fiu fiu

Opublikowano

Q5 całkiem fajne ,przynajmniej nie taki czołg jak Q7 , troche średnie te lampy z tyłu zapitala festynem , no i klekot 3.0 TDI słaby,gdyby był 4.2 TDI ,fiu fiu

Co Ty chcesz od 3.0 TDI ??

Taki sam "klekot" dochodzi z Twojego Audi.

Opublikowano

:hi:

Dla mnie Q7 to czołg i to dla osób z małym penisem - przedłużenie , natomiast Q5 wygląda fajnie ( jest mniejsze i nie rzuca tak się w oczy ) ...ale to moje zdanie :naughty: Pzdr PIXI

p.s. sory jeśli kogoś z Was Koledzy uraziłem :cool1:

Opublikowano

:hi:

Dla mnie Q7 to czołg i to dla osób z małym penisem - przedłużenie , natomiast Q5 wygląda fajnie ( jest mniejsze i nie rzuca tak się w oczy ) ...ale to moje zdanie :naughty: Pzdr PIXI

p.s. sory jeśli kogoś z Was Koledzy uraziłem :cool1:

Analizując Twoje rozumowanie Q7 dla osób z małą fujarka, więc Q5 dla osób z jeszcze mniejszą, taką mini, a Tobie podoba się Q5...:) - he he żartuje.

Oba modele wyglądają dobrze. Dzis oglądałem Q7 po facelifcie i jest miodzio :)

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem takiego myślenia. Mi sie osobiście Q5 nie podoba i już, a Q7 jest OK.

A od zawsze lubię duże ;)

PS. Nie narzekam na długość członka :gwizdanie:

Opublikowano

Kiedyś...kiedyś... :gwizdanie:

??

Opublikowano

??

Pewnie chodziło mu o to, że jak już kiedyś mu urośnie fujarka, to sobie może taką kupi... :polew:

Opublikowano

??

He he he :)

Pewnie chodziło mu o to, że jak już kiedyś mu urośnie fujarka, to sobie może taką kupi... :polew:

Opublikowano

ale w a4 3.0 to robi w miare przeciag a w takim Q5 przydałoby sie 4.2 :D ostatnio w salonie audi sprzedawca usilowal mi wmowic ze Q7 3.0tdi to zapitala ze łeb urywa. wszsytko zalezy do czego porównac;]

na pewno wieksze auta z tym samym silnikiem jezdza gorzej ..

Opublikowano

ale w a4 3.0 to robi w miare przeciag a w takim Q5 przydałoby sie 4.2 :D ostatnio w salonie audi sprzedawca usilowal mi wmowic ze Q7 3.0tdi to zapitala ze łeb urywa. wszsytko zalezy do czego porównac;]

na pewno wieksze auta z tym samym silnikiem jezdza gorzej ..

Oj to jest logiczne - cięższe auto z tym samym motorem będzie zawsze będzie wolniejsze od auta z mniejsza masą (ten sam motor TDI).

Proszę nie pisz, że Audi Q5 z silnikiem 3.0 TDI słabo jedzie nawet w porównaniu z A4 3.O TDI. Wagowo nie ma ogromnej różnicy. Audi Q5 z 3.o TDI waży 1740 kg i przyśpiesza do 100 w 7,2 s, a po "c*pie" można ładne przyspieszenie uzyskać. Ja chętnie pośmigałbym Q5 3.0 TDI :)

Opublikowano

Q5 3.0tdi to naprawdę nie tragedia co do osiągów ( oczywiście porównując do innych aut tej klasy ) ale Q7 3.0tdi to już bardziej toczydło niż coś wciskającego w fotel

Opublikowano

po obejrzeniu fotek stwierdzam, ze fura jest zrobiona kox :good:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...