zdeniu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no i po spoceniu Panny i Pannowie wstępnie ustaliliśmy nową godzinę spotkań 19.00* w każdą ŚRODĘ *reklamacji po odejściu od kasy nie uwzględniamy no dziewczęta co jest, potwierdzać kto jutro będzie
miszczu_21 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mnie jeszcze nie bedzie ale bede was obserwowal przez kamerke jak wielki brat
zdeniu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mnie jeszcze nie bedzie ale bede was obserwowal przez kamerke jak wielki brat pomachamy Ci
LUCAS Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja bede... moge sie chwile spoznic ale przyjade...
zdeniu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja bede... moge sie chwile spoznic ale przyjade... przyjedź przyjedź , mam czapeczke dla Ciebie
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 hejka... mam pytanko.... jak "wyjezdzałem" z placu to nie zostawiłem jakiś elementów???? bo dojechawszy do domu brakowało mi dwóch kół, skrzyni biegów i kierownicy widział moze ktoś???? :polew: :polew:
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 ja się spot udał ?? chyba jeszcze się ''pocą'' bo tu taka cisza
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 ja się spot udał ?? chyba jeszcze się ''pocą'' bo tu taka cisza chyba tak .... ale kolega Tomek napisał że wyjechał z placu zwycięstwa
zdeniu Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 ja się spot udał ?? chyba jeszcze się ''pocą'' bo tu taka cisza chyba tak .... ale kolega Tomek napisał że wyjechał z placu zwycięstwa wyjechał bo nie miał wyjścia niewiasta zadzwoniła, podkulił ogon i ze skruchą nawiał :laghing2:
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a ja Was chciałem na kamerce przyfilować a tu lipton. Staliście w ''lewym górnym'' rogu??
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a ja Was chciałem na kamerce przyfilować a tu lipton. Staliście w ''lewym górnym'' rogu?? to przy millenium jest kamerka
zdeniu Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a ja Was chciałem na kamerce przyfilować a tu lipton. Staliście w ''lewym górnym'' rogu?? tak to jak spocik ?? a jak maił być, mokry , padało [br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 22:52_________________________________________________ a ja Was chciałem na kamerce przyfilować a tu lipton. Staliście w ''lewym górnym'' rogu?? to przy millenium jest kamerka a to przy millenium są jakieś spotybo my to na placu zwycięstwa sie spocimy
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a to kino nie jest przy placu zwyciestwa
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a ja Was chciałem na kamerce przyfilować a tu lipton. Staliście w ''lewym górnym'' rogu?? tak Qrcze to trzeba bylo stanąć bliżej co by Was widać na niej było
zdeniu Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a to kino nie jest przy placu zwyciestwa kino jest na stary rynku a na placu jest ratusz (fotki w poscie na gorze )
Rekomendowane odpowiedzi