Dev Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dostaniesz studencką zniżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Moje kondolencje z powodu biedronia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sam głosowałem na niego bo Konwicki to tutaj taki etatowy kandydat na urząd prezydenta miasta. Po pierwszej turze wyborów gdy miał pierwsze miejsce to juz dzielili stołki, ludzie sie wqurwili a efekt juz znacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Moje kondolencje z powodu biedronia Chłopy ze Słupska pilnujcie swe dupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Swojej pilnuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 [emoji14][emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie bój nic, nasz Ferenc jest hetero . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Siema jakiegoś spora planujecie na ten tydzień Spota* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Caly jutrzejszym dzien począwszy od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A tak serio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A tak serio ? on mówi serio spoty u niego na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A jaka frekwencja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Różnie Dzisiaj było trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 JAk to było myślałem że spotkanie o 19 Dev a to twoja audi granatowa z tym coolerem co tak wystaje ze zderzaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Teraz za zimno na wieczorne spoty. Tak to to audi to mój złom. ale on nie wystaje ze zderzaka jest schowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 To o której teraz się spotykacie Zające kolejnym razem Zajade* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wpadnij jutro pomiedzy 9 a 16 A i uzupelnij swoj profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pracuje w tych godzinach a widziałem twoje auto bo części z carska Ci czasami wizę i tak się przyjrzalem twojej furce kiedys Carsa* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 aaaaaaaaaaaaaaaa.... Andrzej mi mówił że jakiś gośc z Carsu latał koło mojego padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi