slavko87 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Audi przeszło ostatnio mały serwis a dokładnie: Wymiana oleju w skrzyni na ravenol 6hp fluid a także w tylnym napędzie 4 nowe tuleje sanek przednich-tylko ASO Nowe wycieraczki SWF bardzo dobre-polecam Wymiana zamka drzwi kierowcy Dołożenie fotochromu zewnętrznego Ledy poliftowe Kilka fotek, resztę Juror ogarnę a więcej jest na FP
tommy24 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Ładnie, ale teraz to brakuje poliftowego s-line z przodu [emoji12] Lampy wkladaleś ori czy robione? Sam przerabialeś instalacje czy ktoś ci robił. send from my Atari 65xe
slavko87 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Przodu s line nie będzie, ten mi się podoba, w planach jest ewentualnie custom mojego zderzaka ale nie teraz. Co do lamp przerabiane na moje zarniki d2s. Polifta skrętnego zrobić tak jak fabryka pisze to drogo wychodzi więc wybrałem inne wyjście
slavko87 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Front mi się podoba ale tył to już miazga Dzieki, na tył robi się powoli klapa custom US
miron78 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Kupowałeś ori lampy przód ? jaki koszt całej zamiany na poliftowe ? i co należy wymienić poza samymi lampami
_Bartek_ Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Napisz mi tez na pw lub normalnie jakie koszta i co zmieniłeś przy zmianie lamp. Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
slavko87 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Dziekowac Panowie. A tym czasem na weekend może kolejny mały mod zrobię; -)
Młody Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Fajna ale zderzak s-line polift zrobiłby większe wrażenie .
slavko87 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Póki co ten zderzak zostanie. (Chodzi po głowie custom przedniego zderzaka ale nie teraz jeszcze ) Plan na ten sezon to zrobić custom klapy US i coś we wnętrzu podzialac, plany są tylko $ się nie zgadza. A tym czasem ringi chrom wokół hallo jak to ma polift Z racaji wolnego czasu i ladnej pogody umylem karawana oczywiscie recznie: piana i szampon 2 male naklejki Wnetrze: plastiki umyte APC plus nalozony natural luck skora wyczyszczona i zabezpieczona colour luck
black dragon 5 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Fajnie się prezentuje..Gratki Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
slavko87 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Nowy fant custom US Na sprzedaż felgi które są wyżej na foto kleemann ts7 19" 4x8.5J et 35
Rekomendowane odpowiedzi