AdaskoAA Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Siemanko chciałbym sie pochwalić moja audi. Mianowicie jest to a4 z 96 roku, auto sprowadził z Niemiec moj tato w 2008 roku, a w październiku 2013 udało mi sie odkupić "czerwona strzałe" od rodziców :-). Jakos nigdy niespecjalnie podobały mi sie te modele, w sumie ogólnie nie interesowałem się tą marka. Naszczescie gdy ją pierwszy raz zobaczyłem to wiedziałem ze musi byc kiedys moja :-) no i stało sie, moge śmiało powiedziec ze ta a4 ma u mnie dożywocie :-) Dość tych wypocin, czas na konkrety: Przebieg: - 2008r -> 249 000 km - obecnie -> 362 000 km Wyposażenie seryjne: - klimatronic - el. Przednie szyby i lusterka - podgrzewana tylna szyba? - 4 glosniki w przednich drzwiach, 3x blaupunkt 1x BMW (wtf)? Auto w Niemczech zostało dotknięte przez chamskiego tunera, mianowicie miało taki wypas jak angel eyes black edition rarytas, tjuningowa dokładka przedniego zderzaka i oczywiście grill bez znaczka lol. Były tez plusy: 2 komplety felg zima 15" na Alu oz (mam je do dzis) i lato na skrecanych rial imola 17" 8j (zostały sprzedane za kadencji mojego taty); kable pod audio dietza, kit weiteca -40mm czy choćby remap wykonany w abt (140km). Posiadam zdjecia zaraz po zakupie, wrzuce jak bede przy kompie. Mody przeprowadzone przeze mnie: Stage 1 (październik 2013- sierpień 2014) - gwint supersport - lampy s4 przedlift (sprzedane) - felgi rial imola race 18" 8,5 i 10j 205/35 przod i 225/35 tył ( do sprzedania) - grill z polifta - negatywy na tylnej osi - nowy wielowahacz, tarcze ,klocki, płyny oleje itd itp Stage 2 (sierpień 2014 - obecnie) - felgi rota grid ikr 18" 4x 9,5j 4x215/35 - lampy ori xenon 2 lift ( czekają na założenie) - tunel 2 din polift - podgrzewane fotele - kubły w czarnej skórze - 4xel szyby - sub bose + 6 głośników nokia polift - radio symphony, (navi plus czeka na założenie i rozkodowanie) - zegar boost w środkowej kratce - pompka centralnego z dwoma scyzorykami polift - podświetlane kratki polift - skórzany ręczny Plany: - po zimie poprawić spasy - nowy gwint albo air - podłokietnik skóra i boczki skóra - korekta lakieru (20% done ) - założyć tarcze 312mm, czekaja w garazu - przerobić wtyczki i wrzucić nowe lampy - dokładka pdc tył No to fotki (od najstarszych aż do dzis): Czasy german style Przymiarki 215/35 na 10j Potem negatywy 7 stopni tył Potem roty: Zdjecia środka w kolejności 2 din wrzucone-> poprawki + ori wiązki grzanych d*p, bose i 4x el szyby -> stan obecny Z tego miejsca bardzo dziekuje użytkownikowi Al@n za pomoc w zdobyciu wielu gratów oraz pomocy przy montażu. Mam nadzieje ze was nie zanudzilem, pozdrawiam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Października 2014 przez AdaskoAA
a4-freunde Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 kolego auto zacne ........ ale koła masz w c*p...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Widziany i oblukany na innym forum , nowe kolo jak dla mnie klasa te wczesniejsze lampy duzo lepsze
AdaskoAA Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Wpadnie ori xenon z II Lifta te "zespolone" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Al@n Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Wpadnie ori xenon z II Lifta te "zespolone" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i tył z lifta
j4s2c2vr Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Masz jakieś nakładki na progi, czy tylko tak pomalowane ?A listew dolnych z drzwi ciężko się pozbyć ? Bo zaczynam się nad tym poważnie zastanawiać...Bardzo zacnie wygląda furka... Domyślam się, że pod naklejkami na tylnych błotnikach popękany lakier, albo dziury ?
AdaskoAA Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Domyślam się, że pod naklejkami na tylnych błotnikach popękany lakier, albo dziury ?Niestety wytarty lakier przez imole Progi sa ori przedliftowe a listw na drzwiach nie miałem :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wolcz2 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 nie no panie nie pogadasz widziałem na żywo
boczek2808 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 zacny avant byle tak dalej
szafa Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Fura znana z raceism, jest dobrze a pewnie z czasem bedzie lepiej Choc przyznam ezczerze na artecach bylo bardziej klasycznie Podpowiedz jak zrobiles negatywy z tylu, jakes podkladki robione na zamowienie, czy dopasowales podkladki z passata??
AdaskoAA Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Wczesniej były riale, negaty zrobione ze zwykłych podkładek + wzmocnione śruby, osobiście nie byłem zadowolony, brak możliwości zrobienia zbieżności i d*pa strasznie pływala, teraz wywalilem to i po zimie wleci troche bardziej profi rozwiazanie. Bodajże powinny pasowac te cambery co np szop z raceismu miał. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szafa Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Tak moj blad chodzilo o riale wlasnie tego bym nie chcial by d*pa lazila, szczegolnie w zimie Jak cos wymyslisz daj znac jakie koszta i jak sie jezdzi, bo lekki negat by mi sie przydal
chudy30 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 piękne autko ale ta fela z rantem robiła lepszą robotę no i negatyw do tego był
enzo83 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Na Rialach lepiej mi pasiła,ale to kwesia gustu.Oblukana na żywo w Rothenburgu KOSA!
Banita95 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Audi kozak ! Negatyw mi się podoba
Al@n Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 na żywo nowe fele robią większa robotę !!! przynajmniej dla mnie
booster70 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 szacun, fura robi robote!
marcino89 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Piekna ale prosi się o polifty tył
Rekomendowane odpowiedzi