lara Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 nie wiem, czy znacie ta stronę, ale ... ja widzę ją 1 raz :-) http://articles-audi.blogspot.com/2008/07/articles-audi-a8.html
Arkan_RS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cos nie chce wejsc ten link Nie znaleziono szukanego bloga.
Gamling Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A mnie kilka rzeczy w tych zdjęciach dziwi i nie pasują mi zupełnie. Po pierwsze felgi na jakich pokazane jest auto, to jest przecież stary wzór z RS6 i to poprzedniego modelu, jakoś nie chce mi się wierzyć, że do flagowej limuzyny nie zaprojektują nowych. Kolejne rzeczy to już środek: popatrzcie na wyświetlacz między zegarami a dokładnie na cień i napis A8 - coś tutaj nie gra. Następna sprawa to konsola środkowa - IMO wygląda dziwnie. Wydaje mi się, że te zdjęcia to jednak fake, chociaż oczywiście mogę się mylić.
pet3r Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A mnie kilka rzeczy w tych zdjęciach dziwi i nie pasują mi zupełnie. Po pierwsze felgi na jakich pokazane jest auto, to jest przecież stary wzór z RS6 i to poprzedniego modelu, jakoś nie chce mi się wierzyć, że do flagowej limuzyny nie zaprojektują nowych. Kolejne rzeczy to już środek: popatrzcie na wyświetlacz między zegarami a dokładnie na cień i napis A8 - coś tutaj nie gra. Następna sprawa to konsola środkowa - IMO wygląda dziwnie. Wydaje mi się, że te zdjęcia to jednak fake, chociaż oczywiście mogę się mylić. wyjątkowo kiepskie rendery, nie zwracałbym na nie większej uwagi... I to jest A8 jakie ma być ale i tak to jest tylko jakies zdjecie komputerowe i napewno bedzie troszke zmienione na bardziej eleganckie linie :) i tak ma BYĆ Ale sie ten koncern Słuchaj (Audi) rozwinął az usmiech na twarzy sie sam pokazuje :polew:
lara Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cos nie chce wejsc ten link Nie znaleziono szukanego bloga. a zobacz teraz http://articles-audi.blogspot.com/2008/07/articles-audi-a8.html
Arkan_RS Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Teraz jest Ale nie duza roznica, tylko troszke bardziej zaookraglona a ciekawe co sie w srodku zmienilo?? :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Data potwierdzona: http://www.worldcarfans.com/9090312.027/next-generation-audi-a8-coming-in-2010
Dibo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Tylko nadal nie wiadomo jak będzie wyglądał A ten szkic z conceptem konkretny. Może za 20 lat takie OOOO będą jeździć
David Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 no ten projekt jest niesamowity mam nadzieje ze tak bedzie wygladac.
malik Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Na pewno nie będzie Audi raczej wprowada kosmetyczne zmiany a w modelach flagowych to już wogóle.
malyquattro Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ci z Audi się chyba zawiesili bo przecież te tylne wcisneli już do a4 a5 i a6. W a4 i a5 ładnie się prezentują ale w a6 i tym bardziej w a8 to wyglądają jak GÓWNO.
malik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ale w a6 i tym bardziej w a8 to wyglądają jak GÓWNO. przyzwyczaisz się :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 na singleframe tez kiedyś narzekali ludzie, że beee a teraz to
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ci z Audi się chyba zawiesili bo przecież te tylne wcisneli już do a4 a5 i a6. W a4 i a5 ładnie się prezentują ale w a6 i tym bardziej w a8 to wyglądają jak GÓWNO. Jestem takiego samego zdania
Reniu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 http://www.worldcarfans.com/9090511.001/next-generation-audi-a8-test-mule-caught-with-new-interior-components
AMON Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Oto parę fotek szpiegowskich nowego A8,niewiele niestety widać Myślę,że tak będzie wyglądał front:
Piechol Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 przecież to jest rozciągnięte B8...
Rekomendowane odpowiedzi