Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A8 2010 (spekulacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie kilka rzeczy w tych zdjęciach dziwi i nie pasują mi zupełnie. Po pierwsze felgi na jakich pokazane jest auto, to jest przecież stary wzór z RS6 i to poprzedniego modelu, jakoś nie chce mi się wierzyć, że do flagowej limuzyny nie zaprojektują nowych. Kolejne rzeczy to już środek: popatrzcie na wyświetlacz między zegarami a dokładnie na cień i napis A8 - coś tutaj nie gra. Następna sprawa to konsola środkowa - IMO wygląda dziwnie. Wydaje mi się, że te zdjęcia to jednak fake, chociaż oczywiście mogę się mylić.

Opublikowano

A mnie kilka rzeczy w tych zdjęciach dziwi i nie pasują mi zupełnie. Po pierwsze felgi na jakich pokazane jest auto, to jest przecież stary wzór z RS6 i to poprzedniego modelu, jakoś nie chce mi się wierzyć, że do flagowej limuzyny nie zaprojektują nowych. Kolejne rzeczy to już środek: popatrzcie na wyświetlacz między zegarami a dokładnie na cień i napis A8 - coś tutaj nie gra. Następna sprawa to konsola środkowa - IMO wygląda dziwnie. Wydaje mi się, że te zdjęcia to jednak fake, chociaż oczywiście mogę się mylić.

wyjątkowo kiepskie rendery, nie zwracałbym na nie większej uwagi...

I to jest A8 jakie ma być ale i tak to jest tylko jakies zdjecie komputerowe i napewno bedzie troszke zmienione na bardziej eleganckie linie :) :) i tak ma BYĆ :)

Ale sie ten koncern Słuchaj (Audi) rozwinął az usmiech na twarzy sie sam pokazuje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tylko nadal nie wiadomo jak będzie wyglądał :confused4: A ten szkic z conceptem konkretny. Może za 20 lat takie OOOO będą jeździć :wink4:

Opublikowano

no ten projekt jest niesamowity :shocked: mam nadzieje ze tak bedzie wygladac.

Opublikowano

Na pewno nie będzie :) Audi raczej wprowada kosmetyczne zmiany a w modelach flagowych to już wogóle.

Opublikowano

Ci z Audi się chyba zawiesili bo przecież te tylne wcisneli już do a4 a5 i a6.

W a4 i a5 ładnie się prezentują ale w a6 i tym bardziej w a8 to wyglądają jak GÓWNO.

Opublikowano

ale w a6 i tym bardziej w a8 to wyglądają jak GÓWNO.

przyzwyczaisz się :gwizdanie:

Opublikowano

na singleframe tez kiedyś narzekali ludzie, że beee a teraz to :kox:

Opublikowano

Ci z Audi się chyba zawiesili bo przecież te tylne wcisneli już do a4 a5 i a6.

W a4 i a5 ładnie się prezentują ale w a6 i tym bardziej w a8 to wyglądają jak GÓWNO.

Jestem takiego samego zdania :good:

Opublikowano

Idę do Misztala na piwko, może mi kupi.

Opublikowano

Oto parę fotek szpiegowskich nowego A8,niewiele niestety widać :kwasny:

36299185.th.jpg

15091917.th.jpg

64303833.th.jpg

Myślę,że tak będzie wyglądał front:

67427915.th.jpg

Opublikowano

Zadziorna limuzyna :naughty:

Opublikowano

A gdyby wyglądało tak?

76252603.jpg

Opublikowano

przecież to jest rozciągnięte B8... :thumbdown:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...