Imhotet Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 zrob fotki jak siedzi przed i po montażu Nie boisz się trochę zakładać używanej zawiechy np, że może być w gorszym stanie niż Twoja ? Chyba że miałeś jakies pewne źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak kupujesz auto to też jest strach jak z każda używaną rzeczą. Może być dobra i zepsuje się za 10kilometrów. Boje się, ale zaryzykowałem. Cena 1 amora była 9x nizsza niż w serwisie gdzie mi powiedziano 634zł za 1 szt. na zamówienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No to czekany na fotenprzed i po :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Bardziej się boje tego, ze będzie w stylu audi tak jak mam i teraz, ze tyl nizej niż przod.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 moj tył też leży... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 ile mm roznicy pomiędzy tylem a przodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Bardziej się boje tego, ze będzie w stylu audi tak jak mam i teraz, ze tyl nizej niż przod.... i tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 W sumie to może i lepiej bo będzie wyglądało ori. Już wcześniej pisałem, ze widziałem 2 avanty z 1BV i ten z ori zawieszeniem miał tył niżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 taki urok u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelus Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ja na tyl zalozylem komplet od s4 i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Komplet na tył tzn sprężyny i amortyzatory? Jeśli tak to o jakich oznaczeniach były sprężyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelus Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 przeciez Ci pisalem;P niestety nie powiem Ci jakie oznaczenia byly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Stary już jestem, napisz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelus Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 komplet czyli amortyzatory i sprezyny od s4 b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ile mm roznicy pomiędzy tylem a przodem? chyba ze 3 centymetry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Auto odebrane. Póki co przejechane 10km ale czuć sporą roznice w prowadzeniu. Mniej pływa i jest sztywne a to jeszcze na seryjnych drazkach stabilizatora. Stabilizatory RS4 niedługo też wpadną. Komfort jak dla mnie bardzo OK. Musiałem w paincie obrocic zdjecie aby było w miare widać auta z podobnego kąta. Nowa fotka z 1BV jest zrobiona bliżej i tak dziwnie widać wypelnienie nadkoli. połączone fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Powiadasz ze troche sie bałes ....Mam nadzije ze strach już minał i teraz jest . Moim zdaniem jest duzo lepiej , chyba to potwierdzisz . Wyraznie widac ze poszedł w dół i juz chocby z tego powodu nie buja jak stara łajba .Najważniejsze że siedzi stosunkowo równo a jak sam widziałes róznie to bywa ... Co do amorów 1 bv to nawet tam gdzie żesmy sie spotkali ten amor poradzi sobie lepiej niz 1ba bo ma krotszy skok . Pojeżdzisz tydzień , dwa i zapomnisz o 1ba. Za miesiąc przyzwyczajisz sie zupełnie i juz . Ja do 1ba juz bym nie wrócił , poprostu rzeba też nauczyc sie troche inaczej jezdzić . Co do dwóch avantów z 1bv to jeden z nich ma oba stabilizatory z S4 nie z RS4 , ale to drobnostka Mam nadzije ze jestes zadowolony z tego co zrobiłeś . Moim skromnym zdanie cała akcja jak najbardziej na +....Musimy sie spotkac i spróbowac jak to hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jestem zadowolony. Bałem się, że siadzie za bardzo. Grunt, ze nie ma już uczucia jazdy pontonem. Polecam!!! PS: moje zawieszenie 1BA jest na sprzedaż jakby ktoś chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No faktycznie wygląda o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Świetny krok - fura zabrała charakteru , jazda musi teraz znów cieszyć miskę , zapewne prowadzi sie jak inne auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi