radko123 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam, Podobno ten sterownik nie nadaje się do silnika jak w temacie, czy to prawda? Podobno funkcja adaptacji na podstawie korekt krótko i długo terminowych nie będzie i tak wykorzystana. Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć dlaczego? podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xifedi Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Też jestem ciekawy tyle że w odniesieniu do BEXy. Jutro mam umówiony montaż więc sprawa pilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 macie podane co dobrze sie sprawuje w 1.8t , jak zamontowac i jak wystroic, stag isa 2, zielone hany badz barakudy, czarny ac-r01 do bexa niebieskie i czerowny ac-ro1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xifedi Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 a co powiecie na wtryskiwacze AC-W01 ? Do hana niebieskiego byłaby dopłata 300zł. Warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mam u siebie wtryski Ac-W01 i sprawują się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Ac wo1 do 150 Km ok. Wersja BFC do 50 KM z cylindra Stag 300.4 ISA2 to zbędny wydatek...tak samo jak Premium. Acr01 czerwony...może go poprawili bo nie tak dawno to sypały się jak zboże z przyczepy do silosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mam Ac-w01 i powyżej 150 koni i nic wtryskom się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ac-r01 juz dawno sa poprawione, od wiosny 2013 roku jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 do tego silnika jezeli ma być AC to w zupełności wystarcza kompaktowy Qbox. ISA2 i premium jest potrzebne jak umarłemu kadzidło... chyba ze gazownik nie kumaty to odstawi szopke powłącza adaptacje a i tak bedzie lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Mam qboxa w AJLu i jest git zero problemów Wysłane z mojej nowej Nokii 3310 W dodatku malo miejsca zajmuje Wysłane z mojej nowej Nokii 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi