Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Listwy Dekory LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zauważcie, że na dekorach mam super rozejście, natomiast na desce widać też poświaty rozmieszczenia, bo źle przymocowałem diody. ale to też dopiero u hiszpana zrobię tak, jak mam wizję i dam znać jak wyszło :wink:

Opublikowano

diody jakieś lipne, nie mam pojęcie dlaczego tak u Ciebie wygląda...

Sam byłem zaskoczony jak to wyszło ...raczej jak nie wyszło ;) jakiś tam efekt dało ułożenie paska tak:f8a3d3579ed7fb20aeea278df710805c.jpg

fd553bb46ab08df34ee8844f8c59ca6d.jpg

No ale jak widać to też nie za fajnie:/

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Jak dla mnie to te ledy wyglądają na 3 led na 10cm a nie na 5cm
Opublikowano

diody jakieś lipne, nie mam pojęcie dlaczego tak u Ciebie wygląda...

Sam byłem zaskoczony jak to wyszło ...raczej jak nie wyszło ;) jakiś tam efekt dało ułożenie paska tak:f8a3d3579ed7fb20aeea278df710805c.jpg

fd553bb46ab08df34ee8844f8c59ca6d.jpg

No ale jak widać to też nie za fajnie:/

Jak dla mnie to te ledy wyglądają na 3 led na 10cm a nie na 5cm
Może i wyglądają ale jest 3 na 5 cm:)

Opublikowano
  • Autor

9b29ead2e2445b0a863d7f4a34f1a61a.jpg

2f14e07210faf357596290c18607e270.jpg

jak ktoś chce to mogę mieć hurtowy zakup w fajnej cenie :hi:

Opublikowano

Jak ciekawa będzie cena to chętnie przytulne

Opublikowano

Ja też;)

Opublikowano
  • Autor

cena by wyszła około 38zł już z wysyłką do Was za całą taśmę :wink: nie jest to super szał, ale wiadomo, że nie będzie opcji, że taśma c**jowa :hi:

Opublikowano

Ja też;)

Kaju ile z wysyłka do Irlandi? I podaj dane na PW to kase prześle ;)

Edytowane przez Andrzej07

Opublikowano

Ślij dane

Opublikowano
  • Autor

zamówię dzisiaj, bo i tak będę z dostawą u gościa, to po powrocie Wam rozpiszę koszta na PW.

Opublikowano

Kaju, będziesz miał tego więcej? Tez byłbym chętny ;) na czerwony kolor oczywiscie

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor

będę miał około 8 stycznia, na gotowo z wysyłką wyjdzie 38zł za 5metrów :) kto chętny to dawać na PW, w odpowiedzi dam dane do przelewu

Opublikowano

Dzisiaj zabrałem się za rezanie i napotkałem na następujący problem.

Po podpieciu taśmy do podświetlenia przycisków szyb, zauważyłem znaczny spadek iluminacji podświetlenia przycisków sterowania szybami, przełącznika zamykania-otwierania drzwi oraz całkowity brak podświetlenia sterowania lusterkami...

Zastosowałem gęstą taśmę led 120 smd na 1 m czyli 6 smd na 5 cm.

Myślałem, że może jest zbyt duży pobór mocy, jednak nie ma różnicy, czy podłącze 70 cm odcinka, czy 5 cm efekt jest ten sam.

Prośba do kolegów którzy już zamontowali podświetlenie dekorów żeby zerkneli czy u nich podobne zjawisko nie wystąpiło. U mnie widać różnicę między jasnością podświetlenia przycisków konsoli środkowej, a przyciskami w drzwiach :(

Opublikowano
  • Autor

u mnie nic takiego nie wystąpiło, podpinałem się pod oświetlenie klamki.

Opublikowano

Dzisiaj zabrałem się za rezanie i napotkałem na następujący problem.

Po podpieciu taśmy do podświetlenia przycisków szyb, zauważyłem znaczny spadek iluminacji podświetlenia przycisków sterowania szybami, przełącznika zamykania-otwierania drzwi oraz całkowity brak podświetlenia sterowania lusterkami...

Zastosowałem gęstą taśmę led 120 smd na 1 m czyli 6 smd na 5 cm.

Myślałem, że może jest zbyt duży pobór mocy, jednak nie ma różnicy, czy podłącze 70 cm odcinka, czy 5 cm efekt jest ten sam.

Prośba do kolegów którzy już zamontowali podświetlenie dekorów żeby zerkneli czy u nich podobne zjawisko nie wystąpiło. U mnie widać różnicę między jasnością podświetlenia przycisków konsoli środkowej, a przyciskami w drzwiach :(

Też dzisiaj zabrałem się za montowanie podświetlenia, od strony kierowcy podpiąłem się również w podświetlenie przycisków szyb

brązowy -

niebiesko-brązowy +

ca790af386739796.jpg

Wszystko działa prawidłowo

Opublikowano
  • Autor

wysyłka jutro panowie :)

Opublikowano

będę miał około 8 stycznia, na gotowo z wysyłką wyjdzie 38zł za 5metrów :) kto chętny to dawać na PW, w odpowiedzi dam dane do przelewu

Andrzej a robiłeś rozeznanie jak z montażem podświetlenia w B5? Bo ja u siebie też bym zrezał ale nie wiem, czy uda się to zrobić tak samo jak w B6. Zamówił bym u Ciebie komplet ale jak się okaże, że nie da rady dego ogarnąć sensownie w B5 to co ja bedę z tą taśmą robił? Czerwony do zamontowania w domu się nie nadaje bo ludzie pomyśla, że "agencję" mam w domu. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

TyBucu kupował też ode mnie ale nie wiem czy już zamontował, musisz pytać w Battalionie, czy któryś to już zrobił, a w tej turze też jeden kolega bierze do B5, więc możesz poczekać kilka dni jak zamontuje i wtedy sobie ocenisz :wink:

Opublikowano

TyBucu kupował też ode mnie ale nie wiem czy już zamontował, musisz pytać w Battalionie, czy któryś to już zrobił, a w tej turze też jeden kolega bierze do B5, więc możesz poczekać kilka dni jak zamontuje i wtedy sobie ocenisz :wink:

Spoko. Rozumiem, że taśmy później też będziesz miał jak coś. :)

Opublikowano
  • Autor

Tak, kwestia kilku dni, jeśli niedostępne na hurtowni. Teraz wziąłem ostatnią i były zamawiane, a że święta nowy rok, nie wszyscy pracowali, to się przeciągnęło...