jootem Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam, mam taki problem w swoim audi , mianowicie po wymiane opon na zimowe pojawia mi sie komunikat na wyswietlaczu: BREMSE i razem z kontrolką zaciśniętego ręcznego, migaja na czerwono ale po chwili ustaje... Dzieje się to tylko gdy przy wiekszej predkosci wchodzę w troszkę ostrzejszy zakręt w prawo. Ma ktoś jakieś pomysły ? Może to jakis kabelek przetarty ? czy coś poważniejszego ? Pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Podepnij vaga może coś wyjdzie. Najprawdopodobniej będzie jakieś zwarcie. Teraz tylko gdzie? A w tej kwestii pomocny będzie vag.
jootem Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Dolej płynu hamulcowego płyn jest na srodku zbiorniczka dokładnie pomiędzy min - max
Radex121 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Miałem podobny problem przy skręcie lewo prawo pipczało mi na fisie BREMSE u mnie była taka sprawa ze tarcze i klocki miałem do wymiany bo tak zjechane miałem ode razu dolałem płynu hamulcowego bo troszkę brakowało I po wszystkim pipczenie Bremse ustało Pozdrawiam
Robero321 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Dolej płynu hamulcowego płyn jest na srodku zbiorniczka dokładnie pomiędzy min - max Myślisz że jak skeczasz w prawo to też jest pomiędzy ? To ciecz więc się przemieszcza przy przechyle i załącza czujnik. Dolej na początek płynu jak Ci radzą wszyscy i zobaczymy co dalej z tym..
jootem Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Dolej płynu hamulcowego płyn jest na srodku zbiorniczka dokładnie pomiędzy min - max Myślisz że jak skeczasz w prawo to też jest pomiędzy ? To ciecz więc się przemieszcza przy przechyle i załącza czujnik. Dolej na początek płynu jak Ci radzą wszyscy i zobaczymy co dalej z tym.. ok a powiedz mi jeszcze czy potrzebuje konkretnego płynu do konkretnego modelu auta czy wystarczy jakis zwykły płyn
czechcu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 mam to samo ale zacznę od dolania płynu hamulcowego
Rekomendowane odpowiedzi