Linarr Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 co myślicie o takich felach do mojej fury? http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/51/15/18/50/5115185030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 co myślicie o takich felach do mojej fury? http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/51/15/18/50/5115185030 Brzydkie Wpadnij na spota albo do mnie podjedź to moje 18" przymierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 a jakie to a takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 a jakie to a takie? podjedź nawet jutro możesz to założymy i zobaczysz sobie jestem w domu do 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 widziałem w dziale sprzedam i powiem tak.. teraz mam wiele ramion a na lato chcę jakieś 5 ramienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 widziałem w dziale sprzedam i powiem tak.. teraz mam wiele ramion a na lato chcę jakieś 5 ramienne looz w razie co możesz podjechać na przymiarkę może ET ci się spodoba bo jest wszędzie równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 ja mam teraz et 33 to prawie to samo http://a4-klub.pl/index.php?/topic/64675-b5-battalion/?p=4388948 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Turbo juz siedzi czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 te drugie koło kozak a te pierwsze to lipa jak nic i w końcu byś wrzucił filmik jak to jeździ za dnia a nie wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Turbo juz siedzi czy jeszcze nie? jeszcze długo nie a filmik będzie za miesiąc, jestem w trakcie modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Turbo juz siedzi czy jeszcze nie? jeszcze długo nie a filmik będzie za miesiąc, jestem w trakcie modów Chwal sie co tam modzisz Moze skopiuje jakis pomysl jeszcze przed swapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Mody dotycza silnika wiec przed swapem sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 felgi felgami ale w między czasie zbieram graty głowice oddane do regeneracji (pewnie ze 2 tyg się zejdzie..) mam też elektroniczną przepustnicę 83mm oraz moduł DBW do EMU, a to w celu wyeliminowania silniczka krokowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 kolektory tez sie spawaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 szykuje sie turbo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 nie to auto pozostanie wolnossakiem jeszcze długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 projekt i wykonanie ,że z głów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauros88 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Projekt zajebiaszczy podziwiam prace nad furmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To jak nie T, to może chociaz blizej serii s8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi