Linarr Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 jest tak zamiar przygotowania do gazowania orginalny króciec nie pasuje bo mi się pod osłony nie zmieści więc kupiłem kątowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Barracuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras1988 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kolego wszyscy tu czekamy na normalny filmik z jazdy, na zdjęcia komory. Podrzuc coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 za miesiąc jutro rozbieram silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ganiam na Barracudach i złego słowa powiedzieć nie mogę ani na moc ani na wtryski Są cichsze niż benzynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) odświeżymy nieco temat dziś był pracowity dzień począwszy od uspawania flanszy pod nową przepustnicę po spawanie kolektorów wydechowych od zera takie o sobie guzior wymyślił jeszcze nie skończone, strasznie to czasochłonne górny po stronie kierowcy dolny pasożyta, na silniku prezentuje się następująco fotka przed skrzynią z prawej strony widocznej rury będzie druga, kolektor pasożyta pod maską i od dołu o ile wydech kierowcy wchodzi narazie w miarę dobrze to guzior mnie straszy że do wydechu pasożyta trzeba będzie silnik wyciągać bo się go tam nie wciśnie No cóż zobaczymy za tydzień dodane 22.03.15 maks prędkości dla poszczególnych biegów mojej skrzyni przy obrotach 6550 (obecna odcinka) i 7200 (planowana)1- 54 / 602- 101 / 1113- 155 / 1704- 219 / 2415- 287 / 3156- 341 / 375 załóżmy że realnie na 6 biegu dojdzie może powiedzmy (nie mam pojęcia ) do 6k rpm? to v max będzie na poziomie 312km/h dane na podstawie znalezionych wartości poszczególnych przełożeń dla mojej skrzyni oraz jakiejś stronki która to wylicza Edytowane 22 Marca 2015 przez Linarr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 weż pod uwage opory powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Kumpel konczy wkładac wlasnie v8 abz bt do budy rs4 b5 bedzie ciekawie, ladna sztuka powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 weż pod uwage opory powietrza biorę, to są narazie rozważania teoretyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Ciekawe jestem tej teorii z 312km/h moim zdaniem v-max skończy się gdzieś w okolicy 280-290km/h i to na 5 biegu. Edytowane 25 Marca 2015 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Kolektor wydechowy po stronie kierowcy W tej postaci kolektor przestał wchodzić pod maskę natomiast drugi ma podobny kształt tylko był łapany na aucie. Trzeba wysuwać silnik do przodu żeby je zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Kumpel konczy wkĹadac wlasnie v8 abz bt do budy rs4 b5 bedzie ciekawie, ladna sztuka powodzenia!Ma do mnie przyjechaÄ na EMU i strojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Kumpel konczy wkĹadac wlasnie v8 abz bt do budy rs4 b5 bedzie ciekawie, ladna sztuka powodzenia!Ma do mnie przyjechaÄ na EMU i strojenie Guziq, jak wygladzasz z terminami ? jedtem chetny na SWAPa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 o panie 2016r a co chcesz wstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Abz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 AbzIdz w poliftowe v8 to sam sobie przeszczepisz razem z motronic 7.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 AbzIdz w poliftowe v8 to sam sobie przeszczepisz razem z motronic 7.1 Zebym mial jeszcze na to czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Abz kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 A z polifta jakie ma oznaczenie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi