Linarr Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 robione w firmie zewnętrznej, nie mamy takiej wiedzy ani urządzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Jest i marchewa z wydechu Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Grzesiek1985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 sam je odlewales? pewnie ma swoją odlewnie w piwnicy kolego maszyna jak sie patrzy i wiesz zazdrosc cos fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszhenleys Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny potwór. Mruczy jak kotka Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Lukaszhenleys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 też mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekaudia4 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 mruczy i dobrze musi jeździćpewnie nie jeden już się zdziwił, widząc tylni zderzak znikającej a4dołóż jeszcze znaczek 1.6 na tylnej klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 klapa była gładka i taka zostanie no dobra, fura zrobiła dziś pierwsze kilometry cóż mogę powiedzieć... dźwięk się nieco zmienił co do osiągów to się niestety zbytnio nie wypowiem ale jest szansa na dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Miło się czytało wszystkie 28 stron Gratulację samozaparcia i pracy. Widzę że jeszcze wiele się tu będzie działo przy aucie ( i nie mam na mysli wyciagania silnika ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 no trochę jeszcze zostało a że sezon powoli się zaczyna.. nie działał mi wskaźnik paliwa poniżej połowy baku.. od zawsze ) widocznie jak było powyżej 1/2 to jakoś te druciki stykały i wskazywało. No to naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To teraz jeszcze plywak i po sprawie obys tylko znowu silnika nie wyjmowal Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ma opanowane, robi to w godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 przyszła pora wymienić butlę w bagażniku stare maleństwo miało 48l brutto, nowa ma 62 za to wystaje z 1-1,5cm nad podłogę... trudno, będzie bagażnik jeszcze mniejszy a wytargać tą skrzynię z audio to masakra strasznie ciężka jest.. Do kompletu wpadł nowiutki wielozawór gdyż ponieważ stary miał wyjście na miedź ledwie 6 a nowy jest prawidłowy, na 8 pusta butla waży niby 27kg, idę w złą stronę z wagą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 W dobrą!! równoważysz V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 no dobra, mały updateteraz kilka uwag co do wykresu. Była sytuacja że szklanki stukały, znaczy nie były napełnione do końca. Fura wypluła 290 koni na 5 biegu i 280 na 4 biegu. Teraz szklanki już nie stukają to i mocy jest tyle co trzeba... nie do końca bo od 6300 afr leci strasznie do góry aż do 13,6 przy odcince chyba się wtryski skończyły Zaradzimy i temu. Pomiar był na 4 biegu ze względu na hamownię, bo tak. Mocno jesteśmy z Guziorem zaskoczeni i nastawiamy się na przebicie serii s8 Na moment za bardzo nie patrzcie bo są zablokowane klapy w dolocie w pozycji otwartej więc jest słaby dół, powinien być bardziej płaski wykres. updatedo skrzyni biegów wleciał 6 bieg z diesla żeby na trasie obroty/prędkość były na rozsądnym poziomie a nie tak jak teraz 4k rpm i 150/h (nie pamiętam czy gps czy licznikowe ale mniejsza o to)pozatym głowice s8 są w regeneracji a tak wygląda silnik od środka na mobilu 5w50 dziś przyszła oczekiwana paczuszka :D :D regulacji to mi nie braknie regulacja twardości też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Co to za gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 d2 racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 ja bym powywalał wszystkie plastiki z silnika, v8 u mnie sie grzeje że jak w zimie stoi się koło auta ze zdjętą pokrywą dolną to kurtki nie trzeba, nie mówiąc już o tym co będzie w leciewtryski po taniosze zapodaj sobie choćby z AEBa 1.8T, będą ciut większe i na pewno ogarną 340KM, a za komplet 8szt zapłacisz śmieszne pieniądze w dodatku są takie same na wielkość, albo jeszcze ciut większe co by nie pętliło z poprzecznego AGUabz wbrew pozorom nie jest ciężki bo jest cały z ALU więc pięknie to lata, a wynik jak na razie i tak fajny, może kiedyś i ja wrzuce manuala to zacznie się rzeźba choć na automat nie narzekam jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 wtryski mam już z s8 pozatym jest zimniejszy termostat i wiatraki na 85 stopni ustawione więc nie ma aż takiej tragedii korzystając z okazji że silnika ze skrzynią nie ma w budzie zostały odmalowane proszkowo sanki no i jeszcze takie cośaluminiowe tuleje sanek tak, nie ma tak grama gumy teraz to dopiero będzie betonowy zawias co? Na pohybel wszystkim kanapowcom! fura ma się dobrze prowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvelek Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jak ma się prowadzenie auta z tym silnikiem w stosunku do s4/rs4. Lepiej/gorzej/to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi