tomekhxc Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dobra decyzja , szkoda sprzedawać tak wypasionego cabrio 1
BeyerBrown Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gorzej jak się zachorowało na coś innego... jak ja A tu lipa, nikt nie chce kupić auta które nawet w totalnej biedzie będzie już niezłym picz...omagnesem (w przeciwieństwie do golasów sedana i kombi...) Nawet remizowo-powiatowi napinacze bywają bardzo praktyczni i przy wyborze lansowozu biorą pod uwagę możliwość przewiezienia komody czy trumny w bagaju...
jedrekx Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Jako, że byłem w Ingolstadt to sprawiłem sobie do Cabrio rameczkę z muzeum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
amaradaar Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 aaaa fujjjj.... bebe ja się pytam gdzie jest ramka klubowa, jeno mig
jedrekx Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 zdjęta i na razie jest ta z tyłu mam naklejkę klubową
FroS-t Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Ramka fajna, nie marudzą tylko oglądają
Norbas Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Świetny bezdasznik kolor masz mega, zresztą jestem fanem niebieskiego w kaażdym odcieniu
Edyta Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 aaaa fujjjj.... bebe ja się pytam gdzie jest ramka klubowa, jeno mig ty mnie tu nie marudź ja też ni mam
jedrekx Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Świetny bezdasznik kolor masz mega, zresztą jestem fanem niebieskiego w kaażdym odcieniu dzięki! ten kolor mi się mega podoba w bezdaszniku a tu kilka shotów zrobionych przez kolegę FroS-t w niedzielę:
Norbas Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 dzięki! ten kolor mi się mega podoba w bezdasznikuJa nie wiem jak Ci mogło przejść przez myśl sprzedaż auta oglonie to Audi ten kolor oferowało za dopłatą :/ Co do fotek to fajne fajne, tylko te czarne b7 psuje całokształt :decayed:
jedrekx Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 i wszyscy skręcone koła fotograf kazał to się słuchałem Ja nie wiem jak Ci mogło przejść przez myśl sprzedaż auta oglonie to Audi ten kolor oferowało za dopłatą :/ jak większość fajnych kolorów ten też był za dopłatą.. a co do sprzedaży.. jak się miało okazję kupić naprawdę fajne auto z wyższej półki, za dość dobre pieniądze.. to się kombinowało ale sprzedawać za grosze tego nie będę..
kedo666 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 auto jak zwykle wypucowane właściciel nie rozstaje się z szmatką nawet na krok widziałem go nawet kilka razy w akcji nawet nie panuję nad tym Pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 za dużo z autem się nie dzieje... praktycznie ciągle stoi przez tą pogodę... ale coś tam wpadło dla cieszenia oka bez rzeźby się nie obyło.. ale działa
Edyta Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 za dużo z autem się nie dzieje... praktycznie ciągle stoi przez tą pogodę... ale coś tam wpadło dla cieszenia oka bez rzeźby się nie obyło.. ale działa mój padł kto ci ogarniał?
jedrekx Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 pracownicy... ja się poddałem po kilku słowach na k i ch
amaradaar Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 kawa i chałwa ??? tez mnie zawsze wykanczala ta kombinacja
patryks Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Nie będę pierwszy i jedyny pisząc, że Twoje Cabrio jest piękne... może i moje nabierze za jakiś czas trochę więcej blasku. Przeraziło mnie jednak jaką dostałeś propozycję próbując auto sprzedać! Koszmar!, zwłaszcza że mnie także czeka sprzedaż minimum jednego nietypowego samochodu! Pozdrawiam i fajnie czytać jak dbasz i jakie masz dalej plany!
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 kawa i chałwa ??? tez mnie zawsze wykanczala ta kombinacja gdyby o kawę i chałwę chodziło (choć za jednym i drugim nie przepadam), to byłby pikuś powiem tak.. ten włącznik był jeszcze bardziej upierdliwy niż nakładka na pedał hamulca w A5 a myślałem, że po tamtym gorzej być nie może... Nie będę pierwszy i jedyny pisząc, że Twoje Cabrio jest piękne... może i moje nabierze za jakiś czas trochę więcej blasku. Przeraziło mnie jednak jaką dostałeś propozycję próbując auto sprzedać! Koszmar!, zwłaszcza że mnie także czeka sprzedaż minimum jednego nietypowego samochodu! Pozdrawiam i fajnie czytać jak dbasz i jakie masz dalej plany! bardzo dziękuję za miłe słowo do pełni szczęścia i do ideału brakuje jeszcze trochę pracy i nakładów finansowych, ale małymi kroczkami do celu co do propozycji, którą dostałem wystawiając auto.. nie ma tu co komentować za tyle niech sobie szukają anglików, albo śmietników.. biorąc pod uwagę ile zapłaciłem za swój egzemplarz, mody (nie za dużo, ale jednak) i rzeczy, które w nim naprawiałem/wymieniałem to i tak byłbym spoooooooro w plecy.. ale takie jest to hobby i nadal je lubię pora odkopać trochę temat.. co prawda auto stoi pod pokrowcem i nim nie jeżdżę, ale Gwiazdorek mój brat i Gwiazdorka moja dziewczyna wiedzieli co planuję kupić na wiosnę i sprawili mi pod choinkę: montaż oczywiście na wiosnę, teraz auta nie ruszam.. a w garażu, w którym zimuję to auto nie ma miejsca (i obecnie pogody ) na taką robotę.. decyzję co do ewentualnej sprzedaży podjąłem i... cabrio zostaje ze mną jeszcze dłuższy czas chciałem 2-osobową zabawkę.. ale przyda mi się jednak 4-osobówka
Rekomendowane odpowiedzi