Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8t 230 kucy pociagnie ac czerwony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie . Ogarnie on to czy w kanapkowce się bawić :D .

Opublikowano

może tak....może nie...ciężko powiedzieć...teoretycznie powinien.

Ja bym jednak włożył kme twina...albo...prinsa używanego...

Opublikowano
  • Autor

Narazie mam czerwonego i bede zwiększał moc jak tylko fmic zawita :) . Dam znać co się będzie działo dla potomnych ;) . Wtryski jakie? Bo niebieskie hanki słyszałem że lubią d...... dać :)

Opublikowano

Zestaw Ac ogarnia do 250 a Hanki są wadliwe i droższe.

Opublikowano
  • Autor

Sprawdzone że ogarnia? Bo że tak napisał producent to wiem :) . A zamiast hanek barakudy? Napoleony?

Opublikowano

Barrcuda 130-stka ogarnie temat.

Opublikowano

czerwony acek spokojnie obrobi-sprawdzone na autach powyżej 250 KM

Opublikowano
  • Autor

Dziex chłopaki :)

Opublikowano

1 na 20sztuk obrabia moje 250km, a jak przyjdą mrozy to już nie wydala totalnie.

250km nie równe 250km z innej hamowni. Z tym że moje auta wychodzą tak 10-15km mocniej na innych hamowniach więc to pewnie ma z tym związek :D

Apropo co bym nie był gołosłowny - ac czerwony r01 250km - nie poradził sobie z mocą 236km , powyżej 6000rpm musiałem zjechać z mocą bo lpg nie wyrabiało a szkoda bo silnik zdrowiutki :D

http://gregor10.pl/a4-b6-1-8t-quattro-bex-190km-236km-330nm/

Opublikowano

Dragonki wtryski elegancko obrobią jak nie hana.

Opublikowano
  • Autor

Ja będę celował w 220 -230 zobaczymy co będzie :) narazie itak coś już mało stabilny jest acek :/ .

Opublikowano

250km nie równe 250km z innej hamowni. Z tym że moje auta wychodzą tak 10-15km mocniej na innych hamowniach więc to pewnie ma z tym związek :D

Wrzuć jakieś porównania wykresów z innych hamowni bo jestem ciekaw.

Opublikowano

Reduktory AC-R01 to nadal loteria... Pływanie ciśnienia to norma, a i zacinać się lubią.. Zresztą Roboform550 miałeś u siebie w AVJ czerwonego... Dlaczego go zmieniłeś mając 200KM. Pochwal się zwłaszcza, że montujesz LPG. ;)

Opublikowano

Dlaczego go zmieniłeś mając 200KM. Pochwal się zwłaszcza, że montujesz LPG. ;)

Bo się zacinał...pływało ciśnienie i średnio co 2 tyg. musiałem je regulować...albo spadało za nisko albo ustawiało się za wysoko....teraz mam KME tur Twin i problemów brak...

Ogólnie to z 5 sztuk wywaliłem do kosza nawet na reklamację nie wysłałem...może kiedyś je zacznę montować. Teraz tylko kme albo zavoli ale 90% to kme

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak tylko wyegzekfowac zwrot kasy . Chyba dopiero po 3 reklamacji zgadza się?

Opublikowano

a jaka jest róznica czy zamontuje 2 x AC czerwony czy np. jeden KME gold?

Opublikowano
  • Autor

2xAC pewnie podwaja ryzyko rozjazdów hehehe

Opublikowano

a przy okazji, gazownik będzie w stanie bez problemu sprawdzić wcześniej na podstawie diagnostyki w jakiej kondycji jest reduktor?

Co by przy strojeniu nie okazało się że ledwo zipi

Opublikowano

KME sprawdzone i jak na razie bezawaryjne, u mnie w BFB bez modów jest silver i nigdy nie było problemów u znajomych w bex lub modzonych siedzą goldy i również nigdy nic nie nawaliło, chodzą jak pszczółki, zavoli były naprawdę dobre w turbo ale ulepszyli i coś tam się teraz przytyka, mój gazownik to rozkminiał i rozbierał stary i nowy zavoli, doszła jakaś spiralka do oczyszczania gazu i już ich nie montuje, nie znam się na tym ale mniej więcej tak to brzmiało jak z nim rozmawiałem.

Edytowane przez sciemamcz

Opublikowano

W zavoli są sprężyny które dogrzewają gaz...w sensie większa powierzchnia wymiany ciepła...zresztą od zawsze tam były...