rafal9119 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 możesz mi powiedzieć jak sprawdzic na vagu wypadanie zapłonu ??
mebleusz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 możesz mi powiedzieć jak sprawdzic na vagu wypadanie zapłonu ?? Blad P0300 - missfire P030x - wypadanie na cylindrze x Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
hunter91 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 błędów akurat nie mam. ale dzieki A co dolega coś twojemu samochodowi?
rafaal14 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 No i elegancko że fura smiga;) Mam słabość do niej;)
mebleusz Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 No i elegancko że fura smiga;) Mam słabość do niej;) Smiga, a bedzie jeszcze lepiej smigac, pierwsze graty juz na miejscu No i efekty wycieczki do lasu, ta dokladka zniesie wszystko
rafaal14 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Musisz kupic dokladke zapasową,ta może szybko zginąć przy tej wysokosci widać
karol24 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Blachowkręty wytrzymają u mnie trzyma się jak by była ori do zderzaka Edytowane 31 Marca 2016 przez karol24
mebleusz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 przed montażem IC chciałem sobie ogarnąć dosc znacza ryse, ktora mam na blotniku odkad kupilem auto. Zaczelo sie od lekkiego szlifowanka No i już powoli widzialem, ze tam cos sie kryje Lekki wjazd śrubokrętem i już wiadomo co tam siedzi Coraz głębiej... no i moja łapa dla porównania Wszystko oczyszczone z półcentrymetrowej szpachlówy Przyznam szczerze, że ktoś miał niezłego skilla w łapie żeby wyrzeźbić taka warstwe. Ja wrzuciłem tylko troche na wyrównanie powierzchni, rozwiązanie tymczasowe zanim dorwę poliftowy błotnik w dobrym stanie Lakier niech sobie schnie do piątku a potem wjeżdżam papierem 2000 na mokro i poleruję, żeby był zadowalający efekt.
mebleusz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 szprajem malowałes? no a jak
karol24 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Gdzieś Ty taki kolor szpraju dostał? muszę ogarnąć zaślepki sprysków profi robota ta szpachla jednak fantazja ludzka nie zna granic.
mebleusz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Gdzieś Ty taki kolor szpraju dostał? muszę ogarnąć zaślepki sprysków profi robota ta szpachla jednak fantazja ludzka nie zna granic. Na allegro z mieszalni Diamond Net czy jakos tak, nabicie LZ5M do puchy + bezbarwny cos kolo 50zl z wysylka. Ja jestem zadowolony, listwy tym malowalem i wyszlo bardzo spoko a blotnik bede mogl ocenic dopiero po obrobce koncowej
hunter91 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Mateusz gdzie kupiłeś fmica? Orurowanie tez masz?
mebleusz Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Mateusz gdzie kupiłeś fmica? Orurowanie tez masz? Fmic od typa dabtuner z allegro, zalezalo mi na srednicy wejscia/wyjscia 2.5" , rdzen mniejszy niz planowalem ale mysle ze bedzie ok. Orurowanie bedzie zrobione custom, ze tak powiem. weekend majowy upłynął mi tak: Tutaj pierwszy raz w życiu używałem futra polerskiego, maszyna DA, więc raczej zachowawczo, efekt na plus Fota po 2 etapach, cleaner pod wosk Pies dobrał się do gąbki... No i dylemat dnia; Zymol czy Dodo Juice? Wyszło tak, że Zymol na lewej stronie auta i masce, Dodo Juice na reszcie. Co do porównania, Zymola latwiej sie aplikuje ale trudniej dociera, zobaczymy jak z trwaloscia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 Maja 2016 przez mebleusz
Houdini Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Jest bajka zymol hdc plus carbon na to robi robotę! Nie bałeś się futrem pod chmurką?
mebleusz Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Jest bajka zymol hdc plus carbon na to robi robotę! Nie bałeś się futrem pod chmurką? Troche się bałem, ale w swoim garażu mam betonową podłogę, która mocno pyli więc lepiej było na zwilżonej kostce. Hologramów nie ma, wszystko pod kontrolą oprócz tego, że na tylnym zderzaku w jednym miejscu przetarłem lakier
Houdini Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Czyli mniejsze zło też powoli się zbieram do korekty ale nie mam miejsca a tyle odwagi co Ty niestety nie mam żeby działać na dworze[emoji14]
Rekomendowane odpowiedzi