Giniu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Super furka bezawaryjności powodzenia w modach
adamosik6 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Podoba mi się! Audi zrobione z głową. Amorki seria przy tych sprężynach ??
looki91 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Amory są o krótszym skoku Cały zestaw kupilem MTS'a ( sprężyny -40mm + amorki które napisałem) Jeżdżę 4 sezon i nie narzekam na nie, polecam rozpórkę dolną i górną przy okazji, auto prowadzi się o wiele pewniej ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trochę zakupów na sezon 2015 już dokonanych, kolej na montaże bądź dalsze przeróbki: Klapa tylna z emblematem 1.6 Lampy poliftowe ( wysyłka oczywiście na robotę do Gwertego jeszcze będzie) Maska poliftowa ( z wygłuszeniem, grillem oraz grzanymi spryskami - ktoś może podpowiedzieć gdzie i pod co je podłączyć najlepiej?) Cdn Edytowane 12 Lutego 2015 przez looki91
j4s2c2vr Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Szukaj schematów i podłączaj tak jak w oryginale jest... Mi się wydaje, że razem z lusterkami to jakoś idzie, albo z grzaniem zamka w drzwiach kierowcy. Ale pewien nie jestem. Floka podsufitki jak robiłeś? Drogo wyszło ? Edytowane 17 Lutego 2015 przez j4s2c2vr
misiek95 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 chyba każdy polift ma grzane spryski
looki91 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Flok kolega mi robił Rozkręca interes powoli, w stolicy jak pytałem się o taką usługę co mam zrobioną to 1200 zł policzyli (podsufitka, słupki wszystkie i rączki). Będę chciał skorzystać z tego że mam dusze podgrzewane i by działały Zostaje szukać schematu lub może ktoś jeszcze podpowie mi jak to ogarnąć w przedlifcie (z 97r)
looki91 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Jakoby, że sezon zbliża coraz większymi krokami to trzeba zacząć działać W ostatnim czasie przyjechała do mnie paczka ze słonecznikami i rączkami od S4 (fabrycznie czarne), no i przednie rude fotele pojechały na zabieg odmładzający, tył już zmontowany Felgi zostały pryśnięte proszkowo pod kolor wnętrza Edytowane 22 Marca 2015 przez looki91
Daduś Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 bracie jaki to kod lakieru tych felg ? Na co czekasz z lampami poliftowymi ? zakładaj !
chudy30 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 kolor kółek ładny w sam raz powiedz jaki to kod lakieru
looki91 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 O kod lakieru musiałbym się dowiedzieć jeśli chcecie Lampy poliftowe czekają na wysyłkę do Gwertego do przeróbki na bi xenon i malowanie na czarno. ale to już w kwietniu jak i cała reszta, planuję że do końca maja auto złożę do sezonu 2015 także cdn...
scooby888 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Fajny ten kolorek felg,kontrastuje ladnie
looki91 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Coś tam się dzieje, następne tygodnie okażą się decydujące jak na sezon się wyrobię Fotel kierowcy wrócił z naprawy, teraz całość tapicerki idzie do odświeżenia i zostanie tylko montaż Jako że nie tylko tuning mi w głowie to przyszedł czas na problem z ogrzewaniem. Analizując "za" i "przeciw" zdecydowałem się na wymianę w/w elementu Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez looki91
jacca90 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jak to gada na tym przelocie? głośno jest? wrzuć jakiś filmik
looki91 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak na obecną chwilę mam jedynie filmik z hamowni. Na SS jest nie porównywalny większy komfort, na Ulterze jak latałem to po trasie dosłownie uszy odpadały Deska złożona - auto przeżyło operację i nawet wszystko działa i parę rzeczy naprawionych przy okazji (np nie działające podświetlenie zapalniczki itp) Następna rzecz którą ogarnąłem przy aucie w czasie gdy było uziemione to wymiana zaworu N75 na MAC'a i zawór regulacji ciśnienia na elastycznym przewodzie ssącym (stary był od nowości - 97r) Niebawem ciąg dalszy przygód, sezon coraz bliżej a tu tyle do zrobienia jeszcze Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez looki91
matteusz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Samochód obejrzany wczoraj na żywo Rośnie projekt na skalę krajową
Rekomendowane odpowiedzi