Sajmoon Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Hehe to miałeś niezłego farta , u mnie troche było kręcone na geometrii Mam nadzieje,że troche posłużą nam te wahacze Odezwe się jeszcze do Ciebie w sprawie tego home living bo serio za***ista sprawa,byłem mega zaskoczony jak zobaczyłem to w Twoim temacie Być może będę na weekendzie w Radomiu to można się gdzieś spiknąć hehe wytłumczyłbyś mi wszystko co i jak z tym bo zajarałem się tym i też chciałbym to założyć do siebie Edytowane 22 Lutego 2016 przez Sajmoon
MiiichalQ Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 To jak coś daj znać wcześniej to się zgadamy gdzieś na mieście to sobie obejrzysz co i jak działa teraz dodałem jeszcze filmik z dośw. zakrętów . Jak zawieszenie nie posłuży to ja mam 2 lata gwarancji bez limitu km to wymienię na nowe
Sajmoon Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Już wbijam oglądać no no ja mam taką samą gwarancję W oczekiwaniu na nowe koło ,wybór wstępnie padł na Avus'a III 18''
radimm Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Avus III 18' za***isty wybór sam z chęcią pogoniłbym swoje 18 i zamienił na ten model
Sajmoon Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Deska od polifta kpl Małe sprzątanie No i małe porządki w motorowni Mój dziadek sprzedaje,nikomu nie trzeba? Szczerze polecam bo doinwestowany egzemplarz + nowe opony 2015 rok i długie opłaty http://olx.pl/oferta/citroen-xsara-1-9d-13-lat-jeden-wlasciciel-CID5-IDef4pd.html#b5b7e1752e Edytowane 3 Marca 2016 przez Sajmoon
Fenrir Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Czym się różni deska poliftowa od przedlifta po za kratkami podświetlanymi? Pod maską ładnie, czyściutko.
Sajmoon Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Czym się różni deska poliftowa od przedlifta po za kratkami podświetlanymi? Pod maską ładnie, czyściutko. Poliftowa nie ma już bolączki przedlifta czyli nie odkleja się na rogach i przy poduszce powietrznej Dodatkowo,w tej desce mam już wyprowadzone oryginalnie elegancko w kanale nawiewu miejsca na wtyczki do podświetlania kratek,więc uniknę tym sposobem rzeźbienia i wszystko będzie w miarę przyzwoicie podłączone Później dodam zdjęcie czym różni się moja deska od lifta a to będzie lepsze od wszelakich opisów
rysiu2006 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 To samo zrobiłem z deska bo juz nie mogę patrzeć na pdzedliftowa Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
j4s2c2vr Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 jak już masz deskę z polifta, to może chcesz konsolę ??
rafal9119 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Zbiorniczek płynu wymien na nowy od razu bedzie ładniej.
Sajmoon Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 jak już masz deskę z polifta, to może chcesz konsolę ?? hajsy hajsy hajsy, naczynia połączone , nie mam jeszcze tyle kwitu na klimatronic a nie chce konsoli lift z pokrętłami Kiedy bedziemy podziwiac nowe kolo? Prawdopodobnie jutro bo kupiłem niestety nie wyżej postanowione avusy III tylko RS6'tki ktoś mi zwinął sprzed nosa moje avusy :x Zbiorniczek płynu wymien na nowy od razu bedzie ładniej. Tak też zrobię w najbliższym czasie Dobrze,że jutro przychodzą rs'ki , gdzieś na dniach także dupka trochę poleci do dołu.Sprężyny już zaklepane , trzeba znaleźć czas na montaż Rrrolki Upragnione roleczki, zostało mi tylko obniżyć troche zad i jakiś dystansik na tylną ośkę i myślę,że będzie cacy
Animal Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Fajny sedanik i ładnie siedzi na tym kole
PiotrasPoznań Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ładnie wygląda Jak dla mnie ta fela pasuje, sam zdecydowałem się na identyczną (jutro powinna być). Później niżej, dystansik również tył i jest baja Tu masz 8J et 35 na oponie 225/40/18?
Sajmoon Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Ładnie wygląda Jak dla mnie ta fela pasuje, sam zdecydowałem się na identyczną (jutro powinna być). Później niżej, dystansik również tył i jest baja Tu masz 8J et 35 na oponie 225/40/18? Dzięki dokładnie takie parametry ma to koło
PiotrasPoznań Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Czyli wiem czego się spodziewać, powodzenia w dalszym modzeniu
Sajmoon Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Fajny sedanik i ładnie siedzi na tym kole dzięki dzięki Czyli wiem czego się spodziewać, powodzenia w dalszym modzeniu No wygląda to tak jak widać na załączonym obrazku , dystanse na tylną oś wydają mi się niezbędne Dystanse wraz z śrubami już w drodze do mnie, prawdopodobnie jutro już będą na aucie
dliwski Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ładnie ogarnąłeś sobie auto, powodzenia w dalszych modach
Sajmoon Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Dzięki :> dziś kupiłem nowe dystanse i śruby oraz na sam koniec dnia sprężyny h&r -30mm , nowe gniazda kayaby czekają , na weekendzie wielki montaż
Rekomendowane odpowiedzi