rysland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ładna fura, zacny motor. O czarny front aż się prosi, a środek - marzenie. Mi się nie podobają te białe blaty ja bym je wywalił ale to kwestia gustu
misiek95 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ma wszystko czego potrzeba. konkretnie napasiona z dobrym motorem, napędem i kolorkiem błagam nie rezaj żadnych pakietów tylko zostaw jak jest
mateusz001mw Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Ładna fura, zacny motor. O czarny front aż się prosi, a środek - marzenie. Mi się nie podobają te białe blaty ja bym je wywalił ale to kwestia gustu Kolego myślisz ze nie będzie za ciemno? Zastanawiam się cały czas nad tym..ma wszystko czego potrzeba. konkretnie napasiona z dobrym motorem, napędem i kolorkiem błagam nie rezaj żadnych pakietów tylko zostaw jak jest Kolego zastanawiam się nad zderzaki em od eski i progami.. Oraz nad czarnym frontem.. Napewno na lato wpadnie gwint kolo 19 o bixenon. Z pakietem się zastanawiam. Koledzy takie pytanie czy te felgi myślicie że będą pasowały wygladowo do do mojej a4? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez mateusz001mw
luty2502 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kwestia gustu luknij na bbs lm takie koło fajnie wygląda na audiczkach ale co wypowiedz podejrzewam to kazdy bd proponowal co innego:) pomysl mad programme jakims dobrym:)
rysland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 rysland, dnia 09 Sty 2015 - 11:26, napisał:Ładna fura, zacny motor. O czarny front aż się prosi, a środek - marzenie. Mi się nie podobają te białe blaty ja bym je wywalił ale to kwestia gustuKolego myślisz ze nie będzie za ciemno? Zastanawiam się cały czas nad tym.. Jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz Może byc troszke za ciemno nie ukrywam, sam jestem ciekaw jakby to wyszło. Wiem że pięknie by do czarnego wyglądały pomarańczowe oklejone kierunki na US + żarówki przerobione
maciek163 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Ładna fura, zacny motor. O czarny front aż się prosi, a środek - marzenie. Mi się nie podobają te białe blaty ja bym je wywalił ale to kwestia gustu Na żywo wyglądają dużo lepiej Ja nie chcę żadnych innych poza białymi, a we wszystkich poprzednich autach miałem czarne. W moim przedlifcie ładniejsze: https://onedrive.live.com/redir?resid=B6A82718DCAC1E62!4256&authkey=!AH3fW4c0tzCuTV8&v=3&ithint=photo%2Cjpg Edytowane 9 Stycznia 2015 przez maciek163
rysland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ładna fura, zacny motor. O czarny front aż się prosi, a środek - marzenie. Mi się nie podobają te białe blaty ja bym je wywalił ale to kwestia gustu Na żywo wyglądają dużo lepiej Ja nie chcę żadnych innych poza białymi, a we wszystkich poprzednich autach miałem czarne. W moim przedlifcie ładniejsze: https://onedrive.live.com/redir?resid=B6A82718DCAC1E62!4256&authkey=!AH3fW4c0tzCuTV8&v=3&ithint=photo%2Cjpg Dokładnie, to jest kwestia gustu, ważne żeby właścicielowi się podobało, a ja tylko wyrażam moje zdanie
ronni14 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Piekna jest Kwestia gwintu w Quattro. Zastanawiałeś się już nad wyborem jakiegoś konkretnego? Też mam Q i chciałem założyć gwint albo sprężyny obniżające tylko to podobno nie jest dobra opcja. Moja stoi bardzo wysoko tylko nie wiem jaki ten gwincik założyć. Widziałem zestaw ta technix za 1500 nowy i AP za 2200.
quattro_1991 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Piekna jest Kwestia gwintu w Quattro. Zastanawiałeś się już nad wyborem jakiegoś konkretnego? Też mam Q i chciałem założyć gwint albo sprężyny obniżające tylko to podobno nie jest dobra opcja. Moja stoi bardzo wysoko tylko nie wiem jaki ten gwincik założyć. Widziałem zestaw ta technix za 1500 nowy i AP za 2200.Mam z AP i moge Ci polecic dla mnie bomba Mysle ze 700 warto dolozyc w porownaniu do TA technixa . Co do auta mateusza kozak fura , piekna i zadbana no i quattro teraz tylko w dol z nia a i fajne te biale zegary Edytowane 12 Stycznia 2015 przez quattro_1991
mateusz001mw Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 Piekna jest Kwestia gwintu w Quattro. Zastanawiałeś się już nad wyborem jakiegoś konkretnego? Też mam Q i chciałem założyć gwint albo sprężyny obniżające tylko to podobno nie jest dobra opcja. Moja stoi bardzo wysoko tylko nie wiem jaki ten gwincik założyć. Widziałem zestaw ta technix za 1500 nowy i AP za 2200.Mam z AP i moge Ci polecic dla mnie bomba Mysle ze 700 warto dolozyc w porownaniu do TA technixa . Co do auta mateusza kozak fura , piekna i zadbana no i quattro teraz tylko w dol z nia a i fajne te biale zegary Dzięki kolego twoja tez przekozacka.. Gwint będzie na lato i chyba tak jak kolego mówisz dołożę parę groszy i kupię AP. Zegary tez mi się bardzo podobają i nie zamierzam ich zmieniać pozdrawiam
ronni14 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Piekna jest Kwestia gwintu w Quattro. Zastanawiałeś się już nad wyborem jakiegoś konkretnego? Też mam Q i chciałem założyć gwint albo sprężyny obniżające tylko to podobno nie jest dobra opcja. Moja stoi bardzo wysoko tylko nie wiem jaki ten gwincik założyć. Widziałem zestaw ta technix za 1500 nowy i AP za 2200.Mam z AP i moge Ci polecic dla mnie bomba Mysle ze 700 warto dolozyc w porownaniu do TA technixa . Co do auta mateusza kozak fura , piekna i zadbana no i quattro teraz tylko w dol z nia a i fajne te biale zegary Dzięki kolego twoja tez przekozacka.. Gwint będzie na lato i chyba tak jak kolego mówisz dołożę parę groszy i kupię AP. Zegary tez mi się bardzo podobają i nie zamierzam ich zmieniać pozdrawiam Też chyba wybiorę AP.. jeszcze się waham. A pytanie jest takie czy te białe zegary wychodziły bez fisa ? I czy jest możliwość zamontowania takich w B5 z 98 roku? Bo też mi się strasznie spodobały i pierwsze co to na nie zwróciłem uwagę
maciek163 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja mam b5 z 98 roku i mam białe zegary, ale z pełnym fisem;) (też wersja sport)
marcino89 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Oklejałeś cała lampe z tyłu czy tylko dwa paski? Bo ja swoję bede malował i tak się zastanawiam
mateusz001mw Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Zakupiłem dziś alufelgi Ori Winter d2 a8 na zimę jak wygląda? Edytowane 29 Stycznia 2015 przez mateusz001mw
kujawaPGN Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Fajne i praktycznie już w ogóle nie spotykane ☺
szafa Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Zakupiłem dziś alufelgi Ori Winter d2 a8 na zimę jak wygląda? Można powiedzieć kopia mojej Uważaj na dekle bo ciężki temat a nowe w aso 400zł/komplet Edytowane 30 Stycznia 2015 przez szafa
mateusz001mw Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Mała renowacja zacisków. ;p I mała sesyjka Przymiarka koła na lato 235/35/19 Edytowane 31 Stycznia 2015 przez mateusz001mw
mazior Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 A który to już czarny avant na forum nie powiem żebym nie miał takiego samego
Rekomendowane odpowiedzi