robtomi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 mam Vaga 311.2 aktywowany. interface odb kklline . usb przejściówka Problem polega na tym że nie moge sie połączyć z Silnikiem próbowałem robić test alarmu, radia i jest ok test contor module finder przechodzi niewiem co jest grane może ktoś mial podobne problemy dodam jeszcze że wyskakuje ten komunikad co w temacie jak prubuje zrobić test
Orson000 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 kolego mam podobnie tylko moj problem dotyczy klimatronika! wszystko inne moge skanowac i kurde nie wiem o co biega
odzim Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 musicie zmniejszyc w ustawieniach kompa wyylanie bitow a wiec tak podlanczasz vaga wchodzisz w ustawienia mój komputer nastepnie sprzet menadzer urzadzen tam odnajdujesz port com potem port seting nastepnie zmniejszasz bits per second do powiedzmy 1200 albo mniej i data bits do 8 albo mniej zmniejszaj az wszystko bedzie ci sie łaczyło musi zadziałac pozdrowienia
Szuszu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Potwierdzam ze problem tkwi w ustawieniach portu. tez to miałem na kablu USB-OBD2 i łączy sie z wszystkim
Italiano Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 A jakiego używasz systemu?
robtomi Opublikowano 25 Października 2008 Autor Opublikowano 25 Października 2008 naipierw vista a teraz XP-ek i dalej to samo dodam tylko że u kumpla działa
Rekomendowane odpowiedzi