paulo77 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Coś mi się wydaje, że w takiej sytuacji chyba nie ma sensu spotykać sie jezeli ma być nas 3 czy 4. Może wiec przełożymy integracje na poźniejszy termin, żeby było co najmniej 6 osób a najlepiej wiecej. A termin integracji może ustalimy na następnym spocie, który już za 15 dni
Pulpit Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a może spocik przerodzi się w imprezę integracyjną, kierowce zawsze można załatwić na szybko
paulo77 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a może spocik przerodzi się w imprezę integracyjną, kierowce zawsze można załatwić na szybko Ta można załatwić szybko, jedna lufa, druga, trzecia i kierowca załatwiony A na serio to można coś pomyśleć więc panowie proponuje już rezerwować sobie jakieś fajne koleżanki na "drajwera" Najważniejsze jednak że robi się cieplutko i przyjemnie na dworzu i człowiek może lżej się ubrać (kobiety też )
skovroon Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a może spocik przerodzi się w imprezę integracyjną, kierowce zawsze można załatwić na szybko Ta można załatwić szybko, jedna lufa, druga, trzecia i kierowca załatwiony A na serio to można coś pomyśleć więc panowie proponuje już rezerwować sobie jakieś fajne koleżanki na "drajwera" Najważniejsze jednak że robi się cieplutko i przyjemnie na dworzu i człowiek może lżej się ubrać (kobiety też ) no Panienki juz zaczynają sie wyłaniać na Skierkach
paulo77 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To no Panienki juz zaczynają sie wyłaniać na Skierkach To pewnie co niektórzy będą częściej odwiedzać Sk-ce Ja korzystając z pieknej pogody "biere" się za wiosenną polerke furmanki
malin01 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 oj dawno mnie tu nie było zawsze przychodziło mi na meila, że są jakieś nowe posty .. ale ja i tak jutro odpadam, miałem już wcześniej zorganizowany czas - urodzinki kumpla, więc i tak i tak będzie picie pozdrawiam
misiek_23 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wiec nie rezerwowa metra tak? ok. wiec integracja na spocie? trzeba na "naszej-klasie" poszukac fajnej kolezanki z prawkiem paulo myslimy cos o tym spocie wojewodzkim?
Tobi_one Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 troche OT ale widzialem Cie dzisiaj skovroon jak jechales w strone hortexu
skovroon Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 troche OT ale widzialem Cie dzisiaj skovroon jak jechales w strone hortexu ano jechalem, jechalem :) Ty smigales swoja b11 ?? :tongue4: chyba nie bo bym ja od razu zauwazyl :naughty:
Tobi_one Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 B8 :bicz3: skrecalem w lewo na hortex a Ty cioles w dluga
misiek_23 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://otomoto.pl/audi-a4-C7997320.html co powiecie o tym? kolega sie zastanawia.....
sebastian_marat Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://otomoto.pl/audi-a4-C7997320.html co powiecie o tym? kolega sie zastanawia..... jak za tą kase to miód :>
mily Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 On ma rypniętą maglownicę, pewnie nie ten płyn zalał. Co śwaidczy też i o tym że pompa tez może być do wymiany. Auto jest z 95 roku, ale dużo elementów ma z 2000 roku. Nie wiem czy takie zabiegi wyjdą po latach na dobre, ja wolę ori.
Tobi_one Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Panowie a co tak cicho w tych skierkach w sobote wieczor ? w lowiczu na rynku nawet galancie ludzi bylo
skovroon Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kto oglada F1 ?? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:06_________________________________________________ kto oglada F1 ?? to kutwa pech :kwasny:
paulo77 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 kto oglada F1 ?? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:06_________________________________________________ kto oglada F1 ?? to kutwa pech :kwasny: Dajta spokój Jakbym wiedział to bym pożyczył Robsonowi silnik z mojej Astry i pewnie dalej by zajechał [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 17:13_________________________________________________A co tu u nas taka cisza, gdzie się wszyscy podziali ?
jojo88 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No ja tez jestem za:)tylko w ktorym miejscu?? nad zalewem??
paulo77 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 18 IV 2009. godz 17.00 Zlatujemy się najpierw na Parkingu nad Zalewem a potem robimy przejazd kolumną w inne miejsce
Pulpit Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wszyscy myślą co tu zrobić żeby było wszystko ładnie pięknie dopieszczone w furakach ja to sobobie normalnie polerkę wydechu zapodam jak się uda bo turbulum już zmienione i nie dymi jak TATRA na premii górskiej :polew:
Rekomendowane odpowiedzi