Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

admin20

Rekomendowane odpowiedzi

Szykujcie się na sierpień kto może, a kto nie da rady to na wrzesień - może uda się wreszcie pobić rekord :audi: na spocie :gwizdanie:

ps. no i stukneło nam 900 odpowiedzi :) , zostało jeszcze 110 i łykniemy łodziaków :evil:

jak widac łodziaki idą cały czas równo z nami..

ale powracając do tematu... sierpien trzeba jakos wykorzystac :> :>

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jako, że na 15 pasuje (jak na razie) 4 osobom to wstępnie ustalamy datę Letniego Spota na 15 sierpnia :cool1:

Godzina może 18 bo o 17 to jeszcze skwar pewnie będzie i byśmy musieli siedzieć w furkach i się klimatyzować :decayed:

Kurcze nie wiem czy 15 sierpnia to dobry termin bo 15-go jest koncert Madonny i Mohery mogą zablokować całą Polskę :decayed:

[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 23:29_________________________________________________ :mysli: A co tu taka cisza ?

:hi: wszyscy :drunk: :beer1: zamiast przed kompem siedziec :polew:

taa weekend odpowiednio zaliczony :decayed: :decayed: :drunk:

PS. Malin dozbierales kaske ?? :naughty: :naughty:

sorry chłopaki ja jednak odpadam z tego pomysłu :kwasny:

dobra trudno.. :disgust: kogos sie moze znajdzie.. a Pulpit to sie zaszył gdzies?? :mysli: w ogole go w temacie nie widac... :tongue4:

U mnie zmiana planów (tak nie dokońca). W Piątek muszę zrobić małą trasę i w sobotę powinienem dojechać do Sochaczewa na 16 więc o 17 mógłbym być.

Tylko to jest tak na styk, więc jak będzie nadal 15 altualny to ja postaram się być ale nie wykluczone że mogę nie dojechać, różnie to bywa.

U mnie zmiana planów (tak nie dokońca). W Piątek muszę zrobić małą trasę i w sobotę powinienem dojechać do Sochaczewa na 16 więc o 17 mógłbym być.

Tylko to jest tak na styk, więc jak będzie nadal 15 aktualny to ja postaram się być ale nie wykluczone że mogę nie dojechać, różnie to bywa.

Spoko, możemy spotkać się o 18 żebyś się ogarnął na spokojnie :hi:

ps. Do łodziaków już niecała setka postów :naughty:

mi się jezioro skończyło bo wątroba już nie ta, :polew: a co do 15 to ja nie dam rady bo akurat niezły balecik mi się szykuje( nie madonna :decayed:), a troszkę drogi przede mną więc o 18 to ja już powoli będę wyjeżdżał, ale wrzesień to, a i owszem i od razu się rekordzik pobije :evil:

Zróbmy listę kto będzie. Ja będę próbował się do Was dołączyć, ale nie wiem jak wyjdzie. Mam 200 KM do pokonania (+40 do skierniewic) w czasie 3 godziny myślę że jest to do zrobienia, jak nie stanę w jakimś korku. Więc tak 50/50 jestem.

Jako że nasz prezes sie z deka opierdala :polew: :polew: :polew: to moze ja zrobię wstepna liste na dzisiejszego spota. Godz 18. Miejsce wiadome.

1. Skovroon

2. Paweł

3. Misiek

4. ??

5. ??

6. ??

7. ??

8. ??

9. ??

10. ??

kto jeszcze??

wpisywać sie.

Prezes się nie opierdziela tylko myśli nad atrakcjami :naughty:

Co do obecności to pewnie moja przeło(żona) będzie się burzyć bo mamy mieć gości ale na godzinke się wyrwe bo nie po to wczoraj furke polerowałem żeby dzisiaj stała na podwórku :wink4:

Tak więc lista wygląda na chwile obecną tak:

1. Skovroon

2. paulo (Paweł) lub skromnie PREZES

3. Misiek

4. miły (jak zdąży)

Aha, panowie spocik zaczynamy o 18.00 a nie o 17 jak zwykle