skovroon Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Szykujcie się na sierpień kto może, a kto nie da rady to na wrzesień - może uda się wreszcie pobić rekord na spocie :gwizdanie: ps. no i stukneło nam 900 odpowiedzi , zostało jeszcze 110 i łykniemy łodziaków jak widac łodziaki idą cały czas równo z nami..ale powracając do tematu... sierpien trzeba jakos wykorzystac :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ale powracając do tematu... sierpien trzeba jakos wykorzystac :> :> albo jakąś wykorzystać, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 http://xracer.pl/index.php?ref=125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Jako, że na 15 pasuje (jak na razie) 4 osobom to wstępnie ustalamy datę Letniego Spota na 15 sierpnia Godzina może 18 bo o 17 to jeszcze skwar pewnie będzie i byśmy musieli siedzieć w furkach i się klimatyzować Kurcze nie wiem czy 15 sierpnia to dobry termin bo 15-go jest koncert Madonny i Mohery mogą zablokować całą Polskę [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 23:29_________________________________________________ A co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 wszyscy :beer1: zamiast przed kompem siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 no i do tego lansują się gdzieś po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 wszyscy :beer1: zamiast przed kompem siedziec taa weekend odpowiednio zaliczony :decayed: PS. Malin dozbierales kaske ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 sorry chłopaki ja jednak odpadam z tego pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 sorry chłopaki ja jednak odpadam z tego pomysłu dobra trudno.. kogos sie moze znajdzie.. a Pulpit to sie zaszył gdzies?? w ogole go w temacie nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Pulpito do 16 jest nad jeziorem tak przynajmniej ma w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Pulpito do 16 jest nad jeziorem tak przynajmniej ma w opisie jajka moczy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 U mnie zmiana planów (tak nie dokońca). W Piątek muszę zrobić małą trasę i w sobotę powinienem dojechać do Sochaczewa na 16 więc o 17 mógłbym być. Tylko to jest tak na styk, więc jak będzie nadal 15 altualny to ja postaram się być ale nie wykluczone że mogę nie dojechać, różnie to bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 U mnie zmiana planów (tak nie dokońca). W Piątek muszę zrobić małą trasę i w sobotę powinienem dojechać do Sochaczewa na 16 więc o 17 mógłbym być. Tylko to jest tak na styk, więc jak będzie nadal 15 aktualny to ja postaram się być ale nie wykluczone że mogę nie dojechać, różnie to bywa. Spoko, możemy spotkać się o 18 żebyś się ogarnął na spokojnie ps. Do łodziaków już niecała setka postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja podtrzymuje ze bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 mi się jezioro skończyło bo wątroba już nie ta, a co do 15 to ja nie dam rady bo akurat niezły balecik mi się szykuje( nie madonna ), a troszkę drogi przede mną więc o 18 to ja już powoli będę wyjeżdżał, ale wrzesień to, a i owszem i od razu się rekordzik pobije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zróbmy listę kto będzie. Ja będę próbował się do Was dołączyć, ale nie wiem jak wyjdzie. Mam 200 KM do pokonania (+40 do skierniewic) w czasie 3 godziny myślę że jest to do zrobienia, jak nie stanę w jakimś korku. Więc tak 50/50 jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja o 18. jestem obowioskowo. jak by ktos pytal. jakie atrakcje sa w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jako że nasz prezes sie z deka opierdala :polew: to moze ja zrobię wstepna liste na dzisiejszego spota. Godz 18. Miejsce wiadome. 1. Skovroon 2. Paweł 3. Misiek 4. ?? 5. ?? 6. ?? 7. ?? 8. ?? 9. ?? 10. ?? kto jeszcze?? wpisywać sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Prezes się nie opierdziela tylko myśli nad atrakcjami Co do obecności to pewnie moja przeło(żona) będzie się burzyć bo mamy mieć gości ale na godzinke się wyrwe bo nie po to wczoraj furke polerowałem żeby dzisiaj stała na podwórku Tak więc lista wygląda na chwile obecną tak: 1. Skovroon 2. paulo (Paweł) lub skromnie PREZES 3. Misiek 4. miły (jak zdąży) Aha, panowie spocik zaczynamy o 18.00 a nie o 17 jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Prezes się nie opierdziela tylko myśli nad atrakcjami to są przewidziane jakies atrakcje ?? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi