Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 by Sanczes-ka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha :grin: miło, miło :) ponoć auto to wizytówka właściciela ;)

Audi klasa premium=właściciel na poziomie [emoji2] [emoji16]
Opublikowano
  • Autor

Dzis prawodopodobnie bedzie test Audi na trasie Szczecin -> Lubin (dolnośląskie), zobaczymy czy podoła i z jakim wynikiem spalania :)

Opublikowano

Chciałem napisać,że spalanie będzie pewnie w granicach 6 litrów w zimę ale dopiero zorientowałem się,że to 1.6. Zmień koleżanko w profilu Paliwo z On na PB :P

Opublikowano
  • Autor

Chciałem napisać,że spalanie będzie pewnie w granicach 6 litrów w zimę ale dopiero zorientowałem się,że to 1.6. Zmień koleżanko w profilu Paliwo z On na PB :P

Ups :) zaraz zmieniam :) w miescie spalanie w granicach 9-10 litrów, zobaczymy jak na trasie wyjdzie.

Opublikowano

Chciałem napisać,że spalanie będzie pewnie w granicach 6 litrów w zimę ale dopiero zorientowałem się,że to 1.6. Zmień koleżanko w profilu Paliwo z On na PB [emoji14]

Ups :) zaraz zmieniam :) w miescie spalanie w granicach 9-10 litrów, zobaczymy jak na trasie wyjdzie.
9-10??? Ja na Pb poniżej 12 nie potrafię zejść :-p...LPG ratuje sprawe
Opublikowano
  • Autor

Tankowalam raz 10 litrów, wyszlo 98km, pozniej 30 litrów wyszlo 320 km tylko po miescie wiec mysle ze jest całkiem przyzwoicie. Polo miałam 1.4 i potrafiła palic 8 litrów na mieście, ale to był mały rajdowóz haha :)

Opublikowano

ładnie się dzieje :D
bezawaryjności ! :hi:

Opublikowano

dobra baza :D powodzenia

Opublikowano

Bardzo fajne autko......

Opublikowano
  • Autor

Dzisiejsza sesja naszych Audi :) z Jacekkecaj

81d21653a179567dmed.jpg

c667845490f1b897med.jpg

55b4641d32aa49d3med.jpg

Opublikowano

Znaczek mogłaś na srebrno zostawić :) z lewa się całość:P

Opublikowano

dosłownie z tym znaczkiem tak jest

Opublikowano

Z serii " Sesja z młodszym bratem" ładnie się prezentują gdyby b5 miała xenony poliftowe i grill polifta to było by już miodzio :)

Opublikowano
  • Autor

Tak tez mysle, ze znaczek bedzie srebrny :-) Lamp i grilla bede szukac niedlugo :-) dzis je woskowalismy, a przy okazji cyknelismy troche fotek :-)

Opublikowano

No ładnie to się wszystko zapowiada. Mam nadzieję, że koleżanka będzie nam co jakiś czas przedstawiać nowe mody :) Zawsze miło mi się ogląda jak ktoś coś robi pozytywnego z poczciwym 1.6 :wink:

Opublikowano

Nie wiem czy dobrym pomysłem jest zakładanie sportowych sprężyn obniżających plus felg 18-19' . Jedno jak i drugie źle wpływa na zawieszenie, i to nie ważne że oryginalne itd. Ja jak kupiłem swoje miałem założone 17' i pierwsze co zrobiłem zmieniłem je na 15. Teraz planuję założenie oryginalnych sprężyn bo na obniżonych już zgubiłem zderzak zjeżdzając powoli z chodnika. Zrobisz jak uważasz ale takie jest moje zdanie, auto super,no ale wiadomo, w końcu to Audi A4 :D

Opublikowano
  • Autor

Juz mam doswiadczenie z "gleba", w poprzednim aucie (vw polo 6n) mialam sprezyny -40 przod i tyl na sportowych amorach i felgi 15', dawalam rade :-) wiadomo ze zawiecha dostaje przy obnizeniu, ale cos za cos niestety. Teraz przy wymienionych przednich sprezynach seryjnych wyglada strasznie jak koza :-/

Opublikowano

zakładaj mts technics i sprężyny -40mm i będzie git ja tak jezdzę koło 17 i raz w roku wymieniam tylko łączniki stabilzatora i nie nażekam

Opublikowano

Nie wiem czy dobrym pomysłem jest zakładanie sportowych sprężyn obniżających plus felg 18-19' . Jedno jak i drugie źle wpływa na zawieszenie, i to nie ważne że oryginalne itd. Ja jak kupiłem swoje miałem założone 17' i pierwsze co zrobiłem zmieniłem je na 15. Teraz planuję założenie oryginalnych sprężyn bo na obniżonych już zgubiłem zderzak zjeżdzając powoli z chodnika. Zrobisz jak uważasz ale takie jest moje zdanie, auto super,no ale wiadomo, w końcu to Audi A4 :D

Oj tam oj tam, to wywalmy od razu xenony, skóry i inne bajery bo jedno oślepia, drugie parzy a resztę ktoś ukradnie...

Ja podziwiam ludzi którzy jeżdżą na 19 i totalnej glebie bo ja sam na moich 18 i dość mocnej glebie potrzebowałem czasu żeby nauczyć się jeździć od nowa :kox:

Koleżanka może mieć jedynie problem z mocą po założeniu takich dużych kół, a właściwie to z jej brakiem. 1.6 demonem niestety nie jest.

Ogólnie to będę śledził temacik bo zapowiada się ciekawie, a rzadko się zdarza żeby kobieta miała taką pasję i smykałkę do modzenia samochodu :wink:

Normalnie bym się ożenił :banan:

Opublikowano

Powiem tak czy to 1.6 czy to 1.8 to przy felgach 18' + 225/40 ani ten ani ten demonem prędkości nie będzie.

Zresztą sam mam 18' + gwint i czy to były wczesniej stalówki 15 czy teraz 18 to kosmicznej różnicy nie ma , zresztą nikt takimi silnikami nie będzie prężył mięśni.

Ludzie do 1.9tdi 90km też zakładają 18' a na papierze też lichutko wypada:) także najważniejsze dbać i jeszcze raz dbać o samochodzik ,a napewno się odwdzięczy bezawaryjnością :)