valokuvaaja Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Witam, Audik zakupiony kilka tygodni temu. Poszukiwania tego samochodu byly dosc dlugie (prawie rok) ale bylo warto. Samochod kupiony od pierwszego wlasciciela. Gosc jest inzynierem i dbal o samochod z iscie inzynierska precyzja. Auto caly czas serwisowany w ASO, czesci tylko ori. Jak oddawal mi kluczyki to myslalem, ze sie poplacze....ale juz teraz smiga nowa A5, wiec chyba nie zaluje zamiany. Ja jestem na razie bardzo zadowolony z fury :> pozdrawiam valokuvaaja
arielo Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Zdaje sobie sprawę, że pewnie pierwsze zmiany przyjdą z czasem... ale pewnie będzie standard. > fela większa, kieruneczki boczne zmiana, i relingi poler ) gratuluje zakupu.. ja swojej na razie nie mogę znaleźć . Pozdrawiam
dziuniek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 bardzo ładny avncik :)a środek auto to porostu bomba :gwizdanie:
grzes1150 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Miodzio! 2,4 - piękny silnik i ten środek Felga jakaś ładna by się przydała bo ta na A4 jakoś nie bardzo.
valokuvaaja Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Opublikowano 1 Maja 2009 Witam, Nadeszla wiosna i razem z nia poczynilem kilka zmian w mojej A4 zawias: Koni Sport -40mm fele: etabeta tettsut 8.5x18 pielegnacja zewnetrzna: kosmetyki meguiars (na razie tylko wosk NXT 2.0, ale bedzie glinka i pozostale kroki for wet look) w planach: 1. lampiony z przodu i boczne biale 2. odnowienie skory w srodku (oryginalny barwnik (ecrue) z audi juz dostalem) Kilka wiosennych zdjec:
Łaszczu Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Furka bardzo ładnie stroi w PL długo na 18 bym nie pojezdził :gwizdanie:
mcm Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 mody na +, jeszcze przód jakieś lampki poliftowe i będzie komplet
PABLO Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Rok szukania takiej na pewno nie poszedł na marne :> Środeczek masz wypas to trzeba przyznać, fele z zawiasem i tak jak planujesz lampy na przód valeo/depo + kierunki i będzie
Alona Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 bardzo ładnie się prezentuje na tych felgach środek rewelacja jeszcze lampy poliftowe + ciemne szybki i będzie super
aju Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 środek bardzo ładny koła też... tylko lampy bym zmienił
Erea1 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 bardzo podoba mi się zestawienie royal blue z jasnym beżem tapicerki miodzio pogratulować zacnego furacza
valokuvaaja Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 bardzo podoba mi się zestawienie royal blue z jasnym beżem tapicerki miodzio pogratulować zacnego furacza taki wlasnie byl plan...niebieski perlowy lakier + jasna skora. poszukiwanie trwaly rok, ale udalo sie.
Skyliner89 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Super furka :> . Środeczek idealny :gwizdanie: . Powodzenia w dalszych modach życze .
konradzed Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Cud, miód! Piękna fura. A ten silnik to ja dobrze znam. Pozdrawiam!
czakul Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 za to wnętrze to bym projektantom ja.. poucinał
valokuvaaja Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 Witam, Kilka kolejnych zmian w mojej A4. Na poczatek poszly lampy przednie i zostaly zmienione na dzielone DEPO. Wraz z nimi oczywiscie kierunki boczne. Potem jeszcze doszedl nowy grill od RSa. W ubiegla sobote lakier dostal kompleksowe czyszczenie 3-stopniowym Meguiars. srodek tez odnowiony. Kilka zdjec do oceny: lampy i grill: polerka: ...i troche srodka:
A-rek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ale sie swieci po tej polerce jakie masz oponki na tych felgach?
Rekomendowane odpowiedzi