Kubaj Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 witam chce wywalić katalizator z auta bez cięcia obecnego. wpadłem na zamiennik katalizatora na allegro.czy ktoś spotkał się z tym? warto to załozyc? http://allegro.pl/katalizator-tlumik-audi-a4-a6-vw-passat-19tdi-afn-i5052221366.html
Marcin850527 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 A co ci szkodzi rozpruć stary, wyciągnąć zawartość (sprzedać) i zaspawać? Turbo ci odżyje:)
Bartollo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja mam samą puchę środę wypruty i nie ma gwizdania. Troszke bardziej śmierdzą spaliny bo egr też wyleciał Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.
novwy Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 witam chce wywalić katalizator z auta bez cięcia obecnego. wpadłem na zamiennik katalizatora na allegro.czy ktoś spotkał się z tym? warto to załozyc? http://allegro.pl/katalizator-tlumik-audi-a4-a6-vw-passat-19tdi-afn-i5052221366.html mam u siebie właśnie taki od 3lat jest
goldi Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) a po co inwestować wydłubujesz stary bez żadne go cięcia i spawania zostawiasz puszkę już śmigam tak z trzy lata i wielu klubowiczom też w ten sposób usunąłem kata i została puszka w b5 i b6 jeśli chcesz do daj znać opiszę ci co i jak a środek jeszcze sprzedasz od 80 do 150 zł Edytowane 5 Lutego 2015 przez goldi
novwy Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja plecionke miałem do wymiany więc wywalilem tez kata w takim zamienniku. A kat gdzieś leży jak coś moge za stowe oddać [emoji6]
Kubaj Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 ja chce mieć w całości tą rurę. jak by za dużo kopcił czy jak by był problem przy przeglądzie po zamianie z katalizatora na zamiennik jakias poprawa w odczuwalnej mocy diesla? cos lepiej jest czy bez zmian? 1
marjon Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 jak turbo na wykonczeniu to bedzie gwizdac przy wydłubanym kacie, jak zdrowe turbo to nie bedzie nic gwizdac. sprawdzone na moim aucie
Armi Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie ma problemów z przejściem przeglądu. Jeśli katalizator był zapchany to da się odczuć, że turbo lepiej oddycha a przy okazji pojawi się fajny dzwięk pogwizdywania (nie mający nic wspólnego z gwizdem końcącej się turbiny). Po prostu usłyszysz, że masz turbo.
goldi Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Moje gwizda już trzy lata jak usunąłem kąta i też mam na wykończeniu turbo i doładowanie 1.2 po programie
rrrudy25 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 wywalaj tego kata to nie austria czy niemcy zebys miał jakis problem mi jakby nie gwizdała to nie wiedziałbym że żyje ładunek 1.4
kawka66 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam a zakładał ktoś taki zamiennik z allegro do AJM 2001r chcę wywalić katalizator a przy okazji plecionkę nową dać. Taki zestaw by mi najbardziej odpowiadał bo jest już nowa plecionka i bez kata jak jest z wykonaniem spawami oraz dopasowaniem tego zamiennika.
David91gtr Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Ja u siebie na początku wybebeszyłem kata i strasznie mi buczał, dopiero po zmianie na gruchota buczenie ustało i to dzisiaj wszystko elegancko chodzi
novwy Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam a zakładał ktoś taki zamiennik z allegro do AJM 2001r chcę wywalić katalizator a przy okazji plecionkę nową dać. Taki zestaw by mi najbardziej odpowiadał bo jest już nowa plecionka i bez kata jak jest z wykonaniem spawami oraz dopasowaniem tego zamiennika.O jakość i spasowanie sie nie obawiaj ten Pan Gruchot robi wszystko jak oryginał, więc wszystko pasuje idealnie. Spawy i jakość tez ok. Ja jak kupowałem do siebie to na nasze forum jeszcze dostałem rabat [emoji6]
jacek70 Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Fajnie to wygląda, ale drogie. Taniej wyjdzie nowa plecionka i tłumik przelot.
kawka66 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Oki dzięki czyli kupuje auto ma ponad 250 tyś więc czas na kata i plecionkę może i wyjdzie więcej niż kupowanie oddzielnie plecionki i tłumnika ale nie chce mi się bawić. Dzięki za odpowiedz:)
Rekomendowane odpowiedzi