TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 WitamMuszę wymienić błotniki z przodu a z racji iż mam już założone lampy zespolone nie chciałbym znowu ciąć nowych błotniczków (szkoda mi ocynku ) wiec zastanawiam się jakie są różnice miedzy tymi przed a po lifcie ? Czy poza listwami różnią się czymś bo po fotkach ciężko ocenic a może już ktoś próbował takiego zabiegu (szukajaką nic nie udało mi sie znaleźć wiec podejrzewam że może być ciężko). Jeśli nie to czy da się w jakiś "cywilizowany" sposób założyć stare listwy na nowy błotnik i na samochód bez większych przeróbek czy nie będą pasowały do "bryły" reszty samochodu ?
konus Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 kierunki inne i listwy. z tym że przetłoczenie pod listwami niczym się nie różni więc śmiało można przykleić wąską listwę. dowiedziałem się o tym jak parę dni wcześniej musiałem kupić przeliftowy błotnik i go ciąć pod lampę bo myślałem że się różnią znacznie przetłoczeniem
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 czyli nie bedzie jakos odstawac przy drzwiach przednich ??
konus Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Raczej nie. Ale kutasa se nie dam uciac za to stwierdzenie no i jak nie masz listew na dole przy drzwiach to w polifcie na bank bedzie dziura pod listwe i trza zaspawac.
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 dobra raczej bd pakowac polifty to napisze co i jak z tym wyszło i tak beda malowane takze dziurke sie usunie w odpowiedni sposob
kempas Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 I jak pasują ? Sam chcę kupić polifcie do przedliftu.
fragless1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Do tego wymiana ślizgów albo zderzaka. Jak wymiana ślizgów, to trzeba wiercić w błotniku bo rozstaw śrub w przedlifcie i polifcie jest inny.
kempas Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja mam auto przedlifcie, po małym dzwonie zbieram gratki, mam światła, zderzak i ślizgi poliftowe, czy podejdą ładnie błotniki ? Wiem, że jest listwa boczna do przełożenia, ale reszta ok ? długość, wypukłość (do drzwi) ta sama ?
kempas Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Prawie p&p, u mnie były inne mocowania, napiszę osobny post co i jak bo robiłem foty.
bialy986 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 A czy wszystkie błotniki przednie z B5 przedliftowych są takie same,identyczne.Czy jest różnica między np.z wersji quattro do ośki albo między 1.8t a 1.6? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
bialy986 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Te same jedyne które są inne to te z rs4Dzięki za info. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Fenrir Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 A powiedzcie, te listwy środkowe w lifcie ciężko jest zdjąć? Gdybym chciał do przedlifta założyć błotniki poliftowe i przełożyć te listwy ale bez lakierowania to da radę?
Rekomendowane odpowiedzi