LOKO Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Właśnie dlatego to " " się tam pojawiło
peacenotwar Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 Robi się! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
jacca90 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Widziane, wymacane xD autko kozak pięknie leży. Czekam na efekt po lakierowaniu Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
peacenotwar Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) widać ze wymacane - na radiu treble max, bass max hahahaŻyje! Niestety zdjęcie robione drewnianym kołkiem. Edytowane 29 Września 2015 przez peacenotwar
jacca90 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 I jak zadowolony z efektu i jakości wykonania? Szkoda ze nie zdążyłem zobaczyć maszyny po złożeniu wszystkiego do kupy Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Ahmet Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Zrób więcej zdjęć, chciałem zobaczyć jak wygląda całe auto z gładkim zderzakiem USA. ;-) Ogólnie wszystko zajebi*cie, ale czemu nie kazałeś lakiernikowi od razu malować ramki grilla na czarno?? Bardzo tu tego brakuje..
peacenotwar Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) I jak zadowolony z efektu i jakości wykonania? Szkoda ze nie zdążyłem zobaczyć maszyny po złożeniu wszystkiego do kupy Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Zadowolony. Jeszcze mam kilka rzeczy, ale to po zimie (może do tego czasu dorwę klapę USA) pewnie się zgłoszę Zrób więcej zdjęć, chciałem zobaczyć jak wygląda całe auto z gładkim zderzakiem USA. ;-) Ogólnie wszystko zajebi*cie, ale czemu nie kazałeś lakiernikowi od razu malować ramki grilla na czarno?? Bardzo tu tego brakuje.. Porobię, ale mój aparat się trochę uszkodził i czyjś muszę dorwać hah. Co do grilla to raczej obramówka zostanie chromowana (fajnie na żywo to wygląda), a środek czarny mat zrobię. Aktualnie środek jest ori s4 czyli jakiś taki szary który do niczego nie pasuje Whoop Edytowane 30 Września 2015 przez peacenotwar
OficeR Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Intemo robi wrazenie podczas jazdy noca? send by GT-I9505
peacenotwar Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 I to jak! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Intemo robi wrazenie podczas jazdy noca? send by GT-I9505 Robi
peacenotwar Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Długie robią tak jakbyś jechał w dzień Jeszcze jeden żarnik mi padł - założyłem nowy i jest jeszcze wieksza róznica.
Arturoo Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 najlepiej to widać jadąc przez las na długich....wysoko i szeroko oświetlone wszystko
Ahmet Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Super wygląda ten zderzak! Natomiast wywaliłbym te kiczowate i do niczego nie pasujące naklejki...
mariuszbielsko Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 piekna czarnulka gratki
peacenotwar Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Super wygląda ten zderzak! Natomiast wywaliłbym te kiczowate i do niczego nie pasujące naklejki... Tył jeszcze będzie ogarnięty nie tylko pod tym względem Bix: DRL:
jacca90 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Dlaczego taka barwa drl? Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi