ykk Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 no igrekna glebie, taki prawdziwy shadowline! Dokladnie tak bedzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 nie komentuję bo zazdrość mnie zżera ;( tak samo jak jak jest prześliczna a co do korbek na tył to wpadnij do mnie i się zrobi full elektryke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 o jaaaaa takie autko... ;( ja też chceeee kurde skąd wy kase bierzecie na takie auta..., ja nawet na zmiane zawiasu niemam w moim B5, ale może kiedyś sobie kupie taką B6 niech Ci się kolego dobrze jeździ i mało a najlepiej wcale nie sypie! ja też bym na Twoim miejscu więcej nie robił jak całkowita ściema szybek, dokładki w kolor i wymiana lampek z tyłu plus jakieś 18'' i jest kozak pozdro ps. napisz mi na priv ile Cię kosztowała, przynajmniej dowiem się ile musze nazbierać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 No i ladnie Kola 19", dokladki w kolor, obowiazkowo zmiana na bixenon i naprawa tunelu aaa... bym zapomnial - kiera pikowana byc powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Prodigy - The Fat of The Land + Audi Bose Sound System = :kox: :kox: :kox: Flyer wszystko bedzie powolutku, tylko musze sie z kasa odbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 to oto Twoje wozidło jest zajebiaszcze normalnie czarna perła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 do ostatniej chwili cichociemny qtwa gratuluję IKu :> piękna jest, szkoda, że nie avant :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Jerzu fura nie ma co gadac Dobrze, że zdecydowałeś sie na sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ) - gratulacje panie - nie słuchaj tylko złych języków które namawiają Ciebie na fele 18" - robią to specjalnie żeby wpędzić Cie w koszty... - do B6 TYLKO 19" - inne są po prostu za małe i za chwilę i tak będziesz chciał zmieniać... - szkoda zachodu - a furacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ) - gratulacje panie - nie słuchaj tylko złych języków które namawiają Ciebie na fele 18" - robią to specjalnie żeby wpędzić Cie w koszty... - do B6 TYLKO 19" - inne są po prostu za małe i za chwilę i tak będziesz chciał zmieniać... - szkoda zachodu - a furacz dobrze gada ..... ja bym proponowal jak najszybciej scieme przodu....a reszte modow sam dobrze wymyslisz i graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 hehehe - Pawłowi wkręciłem 19... i teraz jest szczęśliwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 taaa... do czasu az ich nie rozwale ykk.. .ale to prawda 18" w b6 jest taka ... seryjna i troche mala tak samo jak 17" w b5 jest ciut za mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Chyba jednak bedzie 18 bo u nas "dziury" sa spore.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Chyba jednak bedzie 18 bo u nas "dziury" sa spore.. - jak chcesz - pogadamy za pół roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ja bym nic nie zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 w końcu się dowiedziałem czym Ty człowieku jeździsz super fura, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 No fajna , fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Chyba jednak bedzie 18 bo u nas "dziury" sa spore.. jerzu dawaj 19` będzie dobry lans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 GRATULACJE nie wiem czemu jak jade sowja i widze jakas B6 to mi sie strasznie podoba a jeszcze czarna czarno czarna na feluneczku bedzie duzym to juz zupełnie jeszcze raz gratuluje i aby sie jezdziło i wiesz co nie robiło :gwizdanie: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi