Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 2.0TFSI QUATTRO BPG USA K04-064 355HP@467NM - Powered by gregor10.pl| SPRZEDAM !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie ale mi zaspamowaliście wątek :P

Arek, wierze w Ciebie, że nie zapakujesz takiego G do siebie i auto będzie służyło do jazdy a nie psudo pomnik do fotek.

Spokojnie jak pisałem max to 18 i max 8j a najchętniej 7.5j i opona 225/40, co do modelu to chodzi mi po głowie Uniroyal Rainsport 3 lub Continental CONTI SPORT CONTACT 5, obie chyba indeks 92Y mają o ile się orientowałem.

Opublikowano

Spokojnie jak pisałem max to 18 i max 8j a najchętniej 7.5j i opona 225/40, co do modelu to chodzi mi po głowie Uniroyal Rainsport 3 lub Continental CONTI SPORT CONTACT 5, obie chyba indeks 92Y mają o ile się orientowałem.

Ja kupiłem do siebie Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/40R18 92 Y XL, FP. Poprzednio w B6 miałem model Assymetric 2 i bardzo dobrze mi się jeździło na tej oponie.

Opublikowano

Panowie ale mi zaspamowaliście wątek :P

Arek, wierze w Ciebie, że nie zapakujesz takiego G do siebie i auto będzie służyło do jazdy a nie psudo pomnik do fotek.

Uniroyal bardzo dobra opcja, miałem je i kleją lepiej od conti. Pewnie znowu bym kupił gdyby były dostępne w 20", teraz mam Conti SC3

Opublikowano

Witaj,

Też mogę polecić Uniroyal Rainsport 3.

Opona b. uniwersalna .

Znakomita na wodzie/błocie.

Jeśli to ma dla Ciebie znaczenie jest bardziej komfortowa niż np. Conti S.Contact, Nokian Z.

Jeśli Rainsport 3 ma być w 18" to przy mocy (350+) zdecydowanie bierz 235/40/18 XL.

Przy 235 szer. R. Sport 3 dałbym felgę max 8 cali szeroką (RS3 nie ma dużego rantu ochronnego)

Pozdrawiam i sorry za mały offtop :D

Edytowane przez black4

Opublikowano

Nie róbmy Rakowi śmietnika niech każdy zakłada sobie opony jakie chce i tyle. 18 do b7 to według mnie max przejechałem się kiedyś na 19 to plomby z zębów przy dużych przebiegach bym pogubil.

Opublikowano

Nie róbmy Rakowi śmietnika niech każdy zakłada sobie opony jakie chce i tyle. 18 do b7 to według mnie max przejechałem się kiedyś na 19 to plomby z zębów przy dużych przebiegach bym pogubil.

Kolego nie przesadzajmy,da sie jezdzic na 19 i nie jest tak strasznie jak piszesz. Co do tematu opon,do tej mocy wiadomo aby premium opony. Ja od sb polece dunlop sport rt2 i fajnie na nich sie jezdzi a tez watpie ze Arek caly czas wykorzystuje to 350hp na polskich drogach. Oczywiscie nie mowie o autostradach bo tam to wiadomo.

Wysłane z S7 Edge

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ile wyniosła cię wizyta u gregora? :banan:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Arek .... Dlaczego sie nie pochwalileś co będzie zatrzymywać twój bolid  ? :D 

Opublikowano
  • Autor

Na zlocie byłem i czasu jeszcze nie było :D dopiero wróciłem,  zlot bardzo udany, szkoda, że Ciebie Michale nie bylo może za rok się spotkamy w Bukowinie.  A wpadł 6tłok zr/zl18, czeka sobie grzecznie na pomalowanie, no  i będzie trzeba się rozglądać za felgą 18 oraz oponami :). Bo na 17 to to nie wejdzie mi :D 

IMG_20170326_134049.jpgIMG_20170326_134130.jpgIMG_20170326_134108.jpg

Opublikowano

Jakie tarcze pod to wchodzą ? 

Opublikowano
  • Autor

345mm

Opublikowano

Touareg/ q7 4.2 5.0 jak sadze ? 

Opublikowano
21 minut temu, davidlive napisał:

Touareg/ q7 4.2 5.0 jak sadze ? 

Bardziej 3.0 

Opublikowano

Ładnie działasz z modyfikacjami samochodu. Dobrze się czyta takie tematy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wpadły opony Continental ContiSportContact 5 R18 225/40 92Y, kleją super naprawdę polecam ;) 

IMG_20170424_155925_1.jpg

Felga Cades Tora 8j et 45 waga ok 9.5-10kg także w miarę lekka. 

IMG_20170428_123654.jpg

kola.jpg

Zaciski złożone na nowych częściach i pomalowane proszkowo w czerwień u Pawła Żukowskiego. Tarcze zimermman 345mm, stalowy oplot, klocki brembo i śruby montażowe od Sida.

IMG_20170427_161104.jpg

Zamontowane z dystansami 17mm wrzucę więcej zdjęc jak się jakąś sesyjkę strzeli.

IMG_20170505_161631.jpg

Opublikowano

Mają co hamować, ładnie to wygląda :good:

Opublikowano

fajny zestawik do zapierdzielania :decayed:

Opublikowano

Zaciski pasują bez żadnych adapterów ? Touareg/ q7 3.0?