poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Kobra7- czyli reasumujac,jezeli znajde fisa od diesla (niezalezne jaki silnik?) to robie przekladke i wszystko hula?? bo albo zle zrozumialem Twoja wypowiedz albo CTV chcial za to 2000? i mam kolorowy fis? najlepiej będzie jak licznik z diesela pójdzie do licznika z diesela a licznik z benzyny do licznika z benzyny przekładka u kobry za bardzo rozsądną kasę, ja na pewno do niego pojadę ekranik musi mieć oznaczenie RB4 gdzieś tam na sobie wybite[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 18:28_________________________________________________ kurfa Poziek nie waz sie zamykac tego tematu nie nie zamkniemy, co więcej zostawimy otwarty dla potomnych
Cineksik Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 najlepiej będzie jak licznik z diesela pójdzie do licznika z diesela a licznik z benzyny do licznika z benzyny przekładka u kobry za bardzo rozsądną kasę, ja na pewno do niego pojadę ekranik musi mieć oznaczenie RB4 gdzieś tam na sobie wybite a jaka cena bo nie widzę żeby kobra napisał ?
alvaro Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Poziek RB4 gdzieś tam na sobie wybite czyli RB4 jest z B6 a jego odpowiednik z B7 ??
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Poziek RB4 gdzieś tam na sobie wybite czyli RB4 jest z B6 a jego odpowiednik z B7 ?? mam nadzieję że kobra odpowie cena warta jeden pełny bak paliwa
kokos Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja na pewno do niego pojadę a daleko to trza jechac? ekranik musi mieć oznaczenie RB4 gdzieś tam na sobie wybite rozumiem ze cos takiego przypasi? http://moto.allegro.pl/item502625587_zegary_licznik_audi_a4_2000_2004_8e0920900k_pelny.html
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 przypasi ale widziałem tańsze :gwizdanie: no chyba ze swój opchniesz do kobry jedzie się pod kraków...może by tak kilka liczników zabrać na raz ?
kokos Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 he he w Krakowie to ja nawet planuje byc w przyszlym tygodniu, ale niestety bez zegarow moje a4 juz i tak mialo dobrego mikolaja w tym miesiacu ,jednak co sie odwlecze to...
siemian Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Chuck Norris ma licznik wyrezany przez CTVa :> Teraz razem pracują nad zmodyfikowaniem podłokietnika aby posiadał funkcje mikrofalówki i kostkarki do lodu. Podobno pomaga im nijaki MacGyver
alvaro Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 a tak a propos czym wizualnie z przodu różni się licznik z B6 od licznika z B7 ?
kobra7 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 A4 B6 to licznik RB4, A4 B7 licznik RB8, jest możliwość przeróbki z benzyny na diesla i odwrotnie, ale wtedy trzeba brać orginalne tarcze z czerwonych zegarów. Ja u siebie dorwałem samą płytę i na dodatek okazało się że to benzynowy amerykaniec i musiałem go przerobić na grzechotnika . Jak ktoś ma licznik kolor z anglika mogę spróbować go przerobić na normalny, prosiłbym wtedy o wysłanie go do mnie. W swojej A4 AVF Quattro włożyłem: - RNS-E (uruchomiłem w niej SDS) - bluetooth - kierownicę multi z nowego modelu - orginalnego haka - kolorowy fis - tempomat - czujniki cofania czekają na montaż zastanawiam się jeszcze na BOSE
alex181266 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 A4 B6 to licznik RB4, A4 B7 licznik RB8, jest możliwość przeróbki z benzyny na diesla i odwrotnie, ale wtedy trzeba brać orginalne tarcze z czerwonych zegarów. Ja u siebie dorwałem samą płytę i na dodatek okazało się że to benzynowy amerykaniec i musiałem go przerobić na grzechotnika . Jak ktoś ma licznik kolor z anglika mogę spróbować go przerobić na normalny, prosiłbym wtedy o wysłanie go do mnie. W swojej A4 AVF Quattro włożyłem: - RNS-E (uruchomiłem w niej SDS) - bluetooth - kierownicę multi z nowego modelu - orginalnego haka - kolorowy fis - tempomat - czujniki cofania czekają na montaż zastanawiam się jeszcze na BOSE już szukam kolorowego fisu, jeśli chodzi o BOSE to robie przejściówke do wzmaka i będzie próba
ctv Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 a tak a propos czym wizualnie z przodu różni się licznik z B6 od licznika z B7 ? wskazówkami
labek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Może sie przyda: http://www.racingforum.pl/wyswietlanie-wartosci-boost-na-seryjnym-kompie-t46751.html
boberek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A4 B6 to licznik RB4, A4 B7 licznik RB8, jest możliwość przeróbki z benzyny na diesla i odwrotnie, ale wtedy trzeba brać orginalne tarcze z czerwonych zegarów. Ja u siebie dorwałem samą płytę i na dodatek okazało się że to benzynowy amerykaniec i musiałem go przerobić na grzechotnika . Jak ktoś ma licznik kolor z anglika mogę spróbować go przerobić na normalny, prosiłbym wtedy o wysłanie go do mnie. W swojej A4 AVF Quattro włożyłem: - RNS-E (uruchomiłem w niej SDS) - bluetooth - kierownicę multi z nowego modelu - orginalnego haka - kolorowy fis - tempomat - czujniki cofania czekają na montaż zastanawiam się jeszcze na BOSE już szukam kolorowego fisu, jeśli chodzi o BOSE to robie przejściówke do wzmaka i będzie próba i co udało ci sie ??
Herman Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam Czy ktoś ma już zainstalowany w A4 B6 wskażnik temperatury oleju na FISIE - tam gdzie wyświetla się w automatach biegi ,bo temat się urwał może jest to niemożliwe do zrobienia
Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Odswieze tego kotleta, bo z braku pomyslow zaczalem sie nad tym znowu zastanawiac.... Zrobil to ktos? Ostatnio gdzies doczytalem, ze w B7 TDIe i TFSIe z racji ze to eko modele oprocz alu maski byl tez podpowiadacz zmiany biegow
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Odswieze tego kotleta, bo z braku pomyslow zaczalem sie nad tym znowu zastanawiac.... Zrobil to ktos? Ostatnio gdzies doczytalem, ze w B7 TDIe i TFSIe z racji ze to eko modele oprocz alu maski byl tez podpowiadacz zmiany biegow w B7 się z tym nie spotkałem ale widzialem na jakimśfilmiku z przyśpieszania w B8 że taki bajer istnieje
Rekomendowane odpowiedzi