Gość Daymoon Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Kto ma fife 09 na PC???? potrzebna mi niewiecie jakie nowości się szykują w 09?
moskal Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 To samo co w 08 tylko bardziej gra sie ,ze tak powiem "taktycznie"
Gość Daymoon Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 EMPIK ragga idż lepiej na poczte To samo co w 08 tylko bardziej gra sie ,ze tak powiem "taktycznie" wysłałem Ci priv
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 ragga idż lepiej na poczte Ciezko tak jakoś bedzie w połowie pracy
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 tylko nie fifa to jest jakas porazka:P :polew: :polew: :polew: sztywna ta gra jak flaki jesli grac w pile to tylko w PRO EVOLUTION czekam na nowa:D
Madas Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 w esce rock rozdają do końca tygodnia w jakimś konkursie Fife 09
Klawik Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Przecież Fifa to do wieków to samo... :confused4:Może lepiej coś w stylu Mahjong? Bardziej pasjonujące...
jarko Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 jak już grać w piłe to tylko jakiś menagerek
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 a jak moze byc inna ...przeciez pilka od wiekow tez jest ta sama ... okragla a bramki sa dwie
Hugo Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Podobno w Fifie09 można dawać łapówki
domelq Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Przecież Fifa to do wieków to samo... :confused4:Może lepiej coś w stylu Mahjong? Bardziej pasjonujące... Gram regularnie w FIFE od FIFY 98 i uważam, że dużo się zmieniło, także na pewno to nie to samo jak już grać w piłe to tylko jakiś menagerek FIFA bodajże od wersji 04 lub 05 ma małego menegerka także można połączyc 2 funkcję. Pamiętam, że w którejś wersji można było połączyc gry - zarządzać drużyną w menegerze a później rozgrywać mecze tą drużyną w FIFIE A tak wogóle pogrywa juz ktoś bo jestem przed nabyciem i jestem ciekaw opinii....[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 15:19_________________________________________________ Podobno w Fifie09 można dawać łapówki Pewnie można po wgraniu moda zrobionego przez Fryzjera na zlecenie PZPN :polew:
Flyer Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 FIFA na PC to porazka. Jesli grac w takie gry, to tylko na konsoli. Na X360 jest to poprostu dopracowane EURO 08 - czyli gra sie bardzo dobrze. PES kiedys miazdzyl fife, ale to juz sie zmienilo. Musze skoczyc do sklepu w koncu :gwizdanie:
jarko Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Przecież Fifa to do wieków to samo... :confused4:Może lepiej coś w stylu Mahjong? Bardziej pasjonujące... jak już grać w piłe to tylko jakiś menagerek FIFA bodajże od wersji 04 lub 05 ma małego menegerka także można połączyc 2 funkcję. Pamiętam, że w którejś wersji można było połączyc gry - zarządzać drużyną w menegerze a później rozgrywać mecze tą drużyną w FIFIE Takie coś fajnie wyszło w sensible world of the soccer - jak dobrze pamiętam nazwę, reszta to padaczki... Moim zdaniem nie ma sensu łączyć tych dwóch kwestii - albo gramy w piłe, albo nią kierujemy drużyną
domelq Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Niedostatki są w FIFIE, tego nie ukrywam. Najbardziej irytujący fakt jest taki jak w dobrej lidze dojdę słabą druzyną do mistrzostwa i kilka lat super utrzymuje gram w lidze mistrzów i jakis tam średni kopacz, choc płace za niego fortune i pensję tez mu daję niebotyczną, powie, że nie bedzie grał bo moja drużyna ma mały prestiż :polew: Ale w końcu to wirtualny świat a nie realistyczny
marcelomattsoy Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 jeżeli chodzi o łapówki, to kiedyś grałem w niemieckiego managera firmowanego przez DSF...mozna tam było obstawiac mecze swojego zespołu i jak brakowało kasy to....nie będę kończył co do Fifiy to jak napisał Flyer. 2 zupełnie inne gry na PC i konsolę. Na PS3 to jest wspaniała zabawa, ana PC męczarnia, że aż chce się odejśc od kompa...Fifa 09 jest zajefajna o ile posiada się LCD i konsolę. Na PC szkoda kasy. Myślę, że Fifa dogoniła PEsa (raczej PES zwolnił), ale i tak bardziej czekam na nowego PESa(ach te wieczorki u kolegów) i Football Managera (to jest moja ulubiona gra). Do tego z kosza polecam NBA 2K8 (nowe 2K9) bije NBA live. Fight NIght Round 4 jak wyjdzie. Grałem w 3 i można w to grac i grac.
rafalekx Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 http://gry.interia.pl/news/pes-na-silniku-fify,1193971 Ten artykuł rozbawił mnie na maxa Mam Fifkę 09 i powiem Wam szczerze... beznadzieja Ja osobiście zagrałem na niej 3 max 4 mecze i wróciłem do poczciwego PESa 2008 Ale za kilka dni PES 2009 podobno o niebo lepszy A i jeśli ktoś ma możliwość nabycia Fifki w jakikolwiek sposób to odradzam polskiej wersji językowej... komentarze rozwalają człowieka po 2 minutach Ale tak zawsze było Jeśli grzmocić w gałę na kompie to tylko PES Grafika i inne pierdoły mnie nie interesują, PES pod względem "grywalności" rozwala Fifę totalnie
domelq Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 To chyba będzie trzeba sprówować tej PES
Rekomendowane odpowiedzi