Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze nie zmieniam ale sie gleboko zastanawiam ... narazie moze bede mial szanse na przyjechanie nia do was.. bo znajomy ma do sprzedania piekne a4 2.8l z 1998 roku no oczywiscie jest to quattro:)

.. wiec to zobacze jak mi sie wszysko ulozy:)... narazie mam troche innych wydatkow wiec pewnie sobie jeszcze poczeka. ale na spocika ... kto wie... moze bede ja mial :)

OO dobry wozek ale tez paliwozerny ;/

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak nie korzystasz caly czas z jego mozliwosci, to nie sadze zeby bylo az tak zle.. :naughty:

Opublikowano

eee tam. bede lac rope taniej wychodzi i mniej pali:D... ( zartuje) wlasnie tez dlatego bede sie zastanawiac nad nia.. musze sobie posprawdzac jak mi to bedzie wychodzc:)

Opublikowano

Tylko kwestia jaka instalacja i koszt.. :mysli:

Opublikowano

maku211 przyjedz tym 2.8 to dokonamy jego ekspertyzy.. :naughty:

Opublikowano

moze bedzie szansa:).. tylko musze wiedziec kiedy co i jak .. i wtedy postaram sie ci to umozyliwic:)... tylko jak cos bedzie w najblizszym miesiacu to moge miec ciezko z przyjazdem

Opublikowano

Ja mam sesje w nalepszym przypadku do 4.02 :confused4:

Opublikowano

oj.. panowie.. rozkręciliscie sie :D hehe juz spota widze szykujecie:D

chwali sie :)

niech bedzie ciepło to ALU ząłoże :D hehehe lub pryznajmniej +10

Opublikowano

L3Vy w czwartek albo w piatek bylo 10.. :polew:

Opublikowano

moze coś zmontowac jakis spocik malutki na godzinke co ?? jest w cholere ciepełko :) tttom co ty wiesz o spalaniu :) 2,8. Ja dzisiaj normlaną jadzą na trasie mialem 7,0 przy predkosic od 80 do 120 max, w drodze powrotnej na rownej prostej bo do Jasła jechałem, mialem 7,7 ale juz cisnołem go troche,

a junkersa nigdy w zyciu, gaz leci w góre i coraz mniej jest to oplacalane,a jak bym chciał tania jazde to tylko ropa[br]Dopisany: 21 Styczeń 2008, 18:01 _________________________________________________http://www.audi-fansite.de/modules.php?set_albumName=2003_nienburg&id=032_G&op=modload&name=Gallery&file=index&include=view_photo.php

ale fele

Opublikowano

Kozak.. :kox: ale sie blyszcza.. :naughty:

Opublikowano

a junkersa nigdy w zyciu, gaz leci w góre i coraz mniej jest to oplacalane,a jak bym chciał tania jazde to tylko ropa

EE gaz sie za***iście oplaca nie gadaj :) Zawsze bedzie 2x tanszy niz benzyna. Tylko fakt na gazie auto jezdzi...jak jezdzi.